Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Softwash gevelreiniging

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Bedrijfspand professioneel reinigen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Softwash: de perfecte oplossing voor een stralende gevel

Bent u op zoek naar een effectieve en milieuvriendelijke manier om de gevel van uw bedrijfspand weer te laten stralen? Zoek niet verder, want gevelreiniging met Softwash is de perfecte oplossing. Bij Prova Reiniging begrijpen we uw behoefte aan een grondige reiniging zonder schade aan uw gevel toe te brengen. Met onze expertise en deze effectieve methode kunnen wij uw gevel weer in optimale staat herstellen.

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Kosteloos. Dat is de service van Prova Reiniging.

Wat is Softwash?

Softwash is een moderne en innovatieve methode voor het reinigen en behandelen van gevels. Het is een veilig en effectief alternatief voor traditionele hogedrukreiniging. Bij Softwash wordt gebruikgemaakt van 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en lage druk. Op die manier kunnen schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën verwijderd worden van verschillende oppervlakken, zoals stucwerk, kunststof, steen en beton.

In tegenstelling tot hogedrukreiniging, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van hoge waterdruk en intense kracht om vuil en verontreinigingen te verwijderen, werkt Softwash met een mildere aanpak. Het reinigingsmiddel wordt met een speciale lans op de gevel gespoten en vervolgens mag het middel inwerken om het vuil effectief los te maken en te verwijderen. Daarna wordt de gevel afgespoeld met zeer lage druk, wat ervoor zorgt dat het oppervlak niet beschadigd raakt.

Alle voordelen van gevelreiniging met softwash

Softwash biedt diverse voordelen voor uw gevel. We vertellen u hier meer over!

1
Veiligheid voor het oppervlak
- +

Veiligheid voor het oppervlak

Softwash maakt gebruik van lage druk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, waardoor het oppervlak van de gevel niet wordt beschadigd. Dit zorgt voor een veilige en effectieve reiniging zonder risico op schade aan bijvoorbeeld stucwerk, kalei, verf of andere oppervlakken.

2
Grondige reiniging
- +

Grondige reiniging

Softwash verwijdert niet alleen vuil en oppervlakkige verontreinigingen, maar dringt ook diep door in de gevel om schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën te verwijderen. Dit zorgt voor een grondige en langdurige reiniging van de gevel, waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

3
Langdurig resultaat
- +

Langdurig resultaat

Door de biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die bij Softwash worden gebruikt, wordt niet alleen het zichtbare vuil verwijderd, maar ook de oorzaak van veel verontreinigingen aangepakt. Dit helpt om de gevel langer schoon en vrij van schimmels en algen te houden, waardoor de frequentie van reiniging wordt verminderd.

4
Milieuvriendelijkheid
- +

Milieuvriendelijkheid

Softwash maakt gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die geen schadelijke chemicaliën bevatten en het milieu niet belasten. Het is een verantwoorde keuze voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en milieubescherming.

5
Vermindering van waterverbruik
- +

Vermindering van waterverbruik

Wist u dat Softwash slechts een derde van het water verbruikt in vergelijking met traditionele hogedrukreiniging? Dit betekent dat niet alleen uw gevel grondig gereinigd wordt, maar ook dat uw waterverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

Ruime ervaring met Softwash gevelreiniging

Bij Prova Reiniging hebben we ruime ervaring in het reinigen en behandelen van gevels, zowel voor particulieren als bedrijven. Of u nu een woning of bedrijfspand wilt laten behandelen, wij staan voor u klaar. Onze professionele en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw gevel weer in optimale staat verkeert.

Afstand is voor ons geen enkel probleem: wij werken landelijk van Limburg tot Noord-Holland en van Zeeland tot Groningen.

prova-landkaart-445.jpg

Vraag uw aanbieding aan

Ontvang een scherpe offerte voor gevelreiniging
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek