Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging Detailresult Groep Velsen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Detailresult Groep Velsen Noord-Holland

De klant en de uitdaging
Detailresult Groep heeft ons uitgedaagd om snelheid en kwaliteit te combineren, maar tegelijkertijd zo min mogelijk overlast te veroorzaken. De jaarlijkse gevelreiniging van de distributiecentra, slagerijen, bakkerijen en bijgebouwen in Velsen (Noord-Holland) stond weer op de planning en daarvoor heeft Detailresult Groep ons ingeschakeld. Op verschillende locaties in Nederland moest de gevel gereinigd worden en het reinigen van de laaddox mocht ook niet vergeten worden. Dit alles ging om een totaal vloeroppervlakte van 100.000 m2.

Het doel
Naast het reinigen van de gevel en de laaddox, was het erg belangrijk dat de productie niet beïnvloed werd. Alle medewerkers in de distributiecentra moesten gewoon hun werk nog kunnen blijven doen. Er worden continu vrachtwagens gelost en geladen, maar ook het pakken van de containers is een drukke bezigheid. Daarom was het een echte uitdaging om een goede oplossing te vinden voor de klant, zodat de werknemers niet gestoord werden en iedereen gewoon hun werk kon doen.

Gevelreiniging
Deze klus was complete gevelreiniging. Een verzorgde, schone gevel betekent natuurlijk een goede eerste indruk. Er zijn verschillende typen vervuiling wat elk een eigen soort behandeling vergt. Naast de gevel hebben wij ook de complete buitenkant van het gebouw aangepakt, is de laaddox weer schoon, zijn alle betonnen randen aangepakt en mogen ook de lichtkoepels op het dak weer voldoende licht doorgeven.

Het resultaat
Niet alleen zijn de gevels van het distributiecentra weer helemaal schoon en beschikken ze over een mooie uitstraling, ook hebben wij een langdurige klantrelatie opgebouwd op basis van vertrouwen. Het voordeel voor de klant is één aanspreekpunt voor alle locaties. Hierdoor blijft de communicatie op een goed level en is iedereen op de hoogte van de taken.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: April 2019
Aantal meter: 5.000m2

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in Haarlem of een andere plaats? En bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging ? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassing en damwandreiniging.

Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan voor reiniging van uw pand of woning. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek