Uitstekende service!

Wij zijn Prova Reiniging

over prova reiniging
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Onze historie & kernwaarden

De geschiedenis van Prova begint eigenlijk al in 2004, het jaar waarin Wilco Pijffers zijn eigen reinigingsbedrijf begint. In 2016 gaat hij verder onder een nieuwe naam: Prova Reiniging.

Professionele Vastgoedreiniging
De kracht van Prova ligt in het bedenken en uitvoeren van unieke reinigingsoplossingen. Van gevelreiniging tot dakreiniging en van glasbewassing tot industriële reiniging. En dat niet alleen, ook voor specialistische en zeer complexe reinigingsvraagstukken, met name in de vastgoedsector, is Prova de juiste partner. Onze naam is niet voor niets een samenvoeging van de twee woorden Professionele Vastgoedreiniging.

Advies op maat

Prova is een landelijk werkend reinigingsbedrijf. Wij maken uw pand graag weer helemaal schoon.

Wilt u een aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

reinigen van de gevel

Reinigingsspecialist in vastgoed(sector)

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt is Prova de reinigingsspecialist in de vastgoedsector. Geen formaat is te bijzonder en geen oppervlak is te groot, Prova reinigt de meest uiteenlopende panden. Naast de vastgoedsector is Prova ook actief in de voedingsindustrie, opslag en warehousingdetailhandelkoel- en vriescellen en andere uiteenlopende panden zoals VVE-gebouwenappartementencomplexen etc.

Landelijk werkgebied

Prova Reiniging heeft een landelijk werkgebied. Onze vakkundige teams reinigen panden en objecten door geheel Nederland. Van Maastricht tot Den Helder en van Vlissingen tot Groningen.

Onze kracht ligt in het bedenken en adviseren van unieke reinigingsoplossingen. Van gevelreiniging tot dakreiniging en van glasbewassing tot industriële reiniging. En dat niet alleen, ook voor specialistische en complexe reinigingsvraagstukken zijn wij de juiste partner.

Prova is een zeer stabiele organisatie. De verschillende afdelingen werken nauw met elkaar samen waardoor de lijnen erg kort zijn. Zo kunnen we snel schakelen. Heeft u een een spoedopdracht die op korte termijn uitgevoerd moet worden? Dat is voor Prova geen enkel probleem!

Bekijk onze projecten
Gevelreiniging bij Arla Foods in Nijkerk
Arla Foods in Nijkerk
Gevelreiniging bij Den Breejen Shipyard
Den Breejen Shipyard
Gevelreiniging Detailresult Groep Velsen
Detailresult Groep Velsen

Onze betrouwbare werkwijze

Door onze betrouwbare manier van werken garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit in onze werkzaamheden. Iedere dag van de week en elke week van het jaar! En dit vinden wij belangrijk:

  • Persoonlijk advies,

  • Korte communicatielijnen,

  • Service tot het allerhoogste niveau.

Hiermee onderscheid Prova zich dan ook mee ten opzichte van andere reinigingsbedrijven. Wanneer u kiest voor Prova Reiniging, dan kiest u voor duidelijke communicatie met één contactpersoon. U kunt te allen tijde terecht bij deze persoon of het nu gaat om een advies, reinigings- of planningsvraagstuk. Deze korte lijnen maken ons efficiënt en onze communicatie helder.

Onze verantwoorde oplossingen

Prova Reiniging biedt haar klanten maatschappelijk verantwoorde reinigingsoplossingen voor iedere situatie. Prova is daartoe in staat door vele jaren ervaring en daardoor opgebouwde expertise. Continu besteden wij dan ook aandacht aan onze reinigingsmethodes en komen elke keer weer met verrassende en innovatieve oplossingen.

Biologisch afbreekbaar
Elk type vervuiling is weer anders, daarom vraagt elk type vervuiling om een andere oplossing. Natuurlijk moet dit wel op een verantwoorde manier gebeuren. Prova werkt daarom enkel met biologisch afbreekbare reinigingsmaterialen. Zo sparen wij het milieu en kunnen wij iedere klus op een maatschappelijk verantwoorde manier uit voeren.

Hier zijn we goed in:

Wij hebben ruime ervaring met het reinigen van zakelijke en particuliere objecten. Wij werken door het hele land, van Maastricht tot Den Helder en van Groningen tot Vlissingen.

Vrijblijvend advies van Prova

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we elke klus aan"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek