Uitstekende service!

Bedrijfspand reinigen

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
reinigen van gevel
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Komt een potentiële klant voor het eerst bij u langs of staat uw bedrijfspand in het zicht bij een groot publiek? Dan wilt u dat uw pand er netjes en schoon uitziet. Prova Reiniging helpt u graag bij het bedrijfspand reinigen.  

Gratis en vrijblijvend advies over bedrijfspand reinigen

Een bedrijfspand reinigen is specialistisch werk. Verschillende materialen vragen namelijk om verschillende reinigingsmethoden. Ook is de methode voor reiniging afhankelijk van het type vuil. Zo kan uw gevel verkleurd zijn, uw damwand vervuild zijn met lichte aanslag of kunnen uw dakgoten verstopt raken met mos en bladeren. 

Voor we beginnen met het reinigen van uw bedrijfspand komen we gratis en vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit locatiebezoek doen we onderzoek naar het te reinigen gedeelte en bepalen we welke reinigingsmethode hiervoor geschikt is. Het reinigen van uw bedrijfspand omvat gevelreiniging, damwand reiniging, dakreiniging en glasbewassing. De specialisten van Prova geven u graag vrijblijvend advies of deze typen reiniging in uw situatie ook wenselijk zijn.

Direct contact?

Gevelreiniging

Gevels raken in de loop der jaren vaak vervuild met lichte vervuiling zoals algen, mos of resten van een klimop. Een methode die wij vaak inzetten voor gevelreiniging is reiniging met stoom. Hierbij verhitten wij water tot wel 150 graden. Het verhitte water spuiten onze specialisten met hoge druk tegen de gevel. De stoom die hierbij vrijkomt zorgt ervoor dat de vervuiling loslaat. 

Deze methode voor reiniging is weliswaar niet altijd geschikt. Is uw gevel verkleurd of zit er juist hardnekkige vervuiling op? Dan zijn andere methoden vereist voor het bedrijfspand reinigen. Tijdens het locatiebezoek geven we u advies over de beste reinigingsmethode voor uw situatie.

Damwand reiniging

Damwanden worden niet snel aangetast door het milieu. Om dit zo te houden, is het belangrijk uw damwand regelmatig te laten reinigen. Ook zorgt een reiniging ervoor dat de levensduur van de damwand verlengt. Er bestaan verschillende methoden om uw damwand te reinigen. Denk hierbij aan machinale reiniging, telewash-reiniging of hogedrukreiniging. Ook deze reinigingsmethode is afhankelijk van de mate van vervuiling op uw damwand. 

Dakreiniging

Bij het reinigen van een bedrijfspand hoort vaak een dakreiniging. Periodieke reiniging van het dak voorkomt verstopping in dakgoten en daarmee lekkage. Tijdens deze reiniging spuiten we het dak af onder hoge druk (stoomreiniging). Deze methode is geschikt voor vrijwel alle daken (dakpannen, leiplannen, shingles, golfplaten en platte daken). 

Glasbewassing

Ook glasbewassing behoort tot het reinigen van uw bedrijfspand. Glasbewassing vereist echte professionals: u wilt tenslotte geen strepen op uw glanzende ramen. De hoogte van uw bedrijfspand is voor Prova Reiniging geen probleem. Methoden die wij gebruiken zijn glazenwassen met behulp van een tuckerpool systeem of op traditionele wijze met de hand. 

Uw bedrijfspand laten reinigen?

U hoeft uiteraard niet uw hele bedrijfspand te laten reinigen. Enkel de gevels of bijvoorbeeld de damwand laten reinigen is ook een optie. Wilt u uw bedrijfspand laten reinigen bij Prova? Onze specialisten komen graag bij u langs!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bedrijfspand reinigen?

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Laat uw bedrijfspand professioneel reinigen door Prova"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
gevelreiniging van bedrijf

Gratis locatiebezoek