Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging en glasbewassing bij Kaptein Food
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging bij Kaptein Food – Heiloo

Kaptein Food, een zeer bekende en belangrijke speler op de markt van het verpakken van kaas en boterproducten. Dit flexibele, nuchtere en zeer efficiënt ingestelde familiebedrijf produceert en verpakt allerlei verschillende kaas- en boterproducten. En dat al meer dan 75 jaar! Voor dit prachtige bedrijf heeft Prova in augustus 2020 de gevels van de opslaglocatie in Heiloo gereinigd. De gevelbeplating, ramen en kozijnen waren erg smerig geworden en een reinigingsbeurt was dan ook zeer noodzakelijk.

Met behulp van hogedrukreiniging heeft Prova de ruim 5000 meter geveloppervlakte weer keurig schoon gekregen. Zo ziet het, toch niet heel oude, pand er weer als nieuw uit en vormt het weer een echt visitekaartje voor Kaptein Food.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: Augustus 2020
Locatie: Heiloo
Aantal meter: 5000m2

Meer informatie over gevelreiniging?
Wilt u meer informatie over gevelreiniging in regio Amsterdam, of een andere regio in Nederland? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek