Uitstekende service!

Gevelreiniging Amsterdam

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Amsterdam

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Potentiële klanten zien graag een goed onderhouden pand voordat ze besluiten om zaken met u te doen. Het eerste dat klanten zien is de gevel van uw bedrijfspand. De staat van de gevel speelt een grote rol in de eerste indruk die een klant van uw bedrijf krijgt. Een gevel die er niet netjes uitziet, kan voor een slechte eerste indruk zorgen en dat kan u klanten kosten. Zeker in de meer industriële omgevingen, zoals onder andere Amsterdam, staan gebouwen bloot aan veel vervuiling. Fijnstof en roet zorgen ervoor dat uw gevel er na verloop van tijd minder fraai uit gaat zien. Gevelreiniging is een goede oplossing om uw gevel, en daarmee het aanzicht van uw bedrijf, in topvorm te houden.

Welke methodes gevelreiniging in Amsterdam zijn er?

Er zijn een aantal verschillende methodes voor gevelreiniging Amsterdam. De bekendste methode is reiniging met behulp van stoom. Deze methode is simpel en doeltreffend bij lichte vervuiling. Voor zwaardere vervuiling is deze methode niet geschikt. Een stapje zwaarder is de methode nevel- en vochtstralen reiniging. Bij vochtstralen reiniging worden water en zand onder hoge druk tegen de gevel gespoten om zo zwaardere vervuiling te verwijderen. Bij oudere panden is het verstandiger om nevelstralen reiniging toe te passen. Het principe is identiek, maar de druk is lager waardoor de kans op beschadigingen van een oude gevel een stuk lager ligt.

Gevelreiniging op basis van zandstralen
Bij zware vervuiling aan robuuste gevels, zoals graffiti, zijn methodes die met water werken, niet meer toereikend. Zandstralen is hier noodzakelijk. Met zandstralen wordt er in feite een laagje van de gevel afgehaald door middel van fijne zandkorreltjes die tegen de gevel gespoten worden. Erg effectief tegen zware vervuiling, niet aan te raden voor minder robuuste gevels.

Chemische gevelreiniging
Dit is de zwaarste methode van gevelreiniging. Deze chemisch reinigingsmethode wordt alleen gebruikt als er geen andere methode meer mogelijk is, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verfresten. Bij chemische reiniging komt natuurlijk ook het milieuaspect om de hoek kijken. Het is belangrijk om alle chemische vloeistoffen netjes op te vangen en af te voeren.

Inschatting van de kosten gevelreiniging Amsterdam

Om tot een realistisch kostenplaatje te komen, zullen onze experts eerst een grondige inspectie van uw gevel doen. Afhankelijk van de het formaat van de gevel, de staat van de gevel en de mate van vervuiling, maken we een passende offerte. Ter indicatie kunt u de volgende richtlijnen gebruiken. Voor reiniging van een gevel tot een oppervlakte van 500 vierkante meter en die voorzien is van gevelplaten, kunt u uitgaan van een bedrag rond € 1.000,- excl. btw. Bekijk voor meer informatie over een indicatie van de kosten op de gevelreiniging kosten pagina.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek