Uitstekende service!

Prova Reiniging is uw specialist voor dakreiniging

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
dakpannen van huis reinigen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Het reinigen van het dak geeft uw bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van dakgoten. Als mos, bladeren en vuil zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en groeit de kans op lekkage. Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.

schoonmaken van dak

Dak reinigen voor een betere uitstraling

Veel bedrijfsdaken bestaan uit beplating. Om de levensduur hiervan te verlengen is het van belang om dit regelmatig te reinigen. Het dak schoonmaken van uw bedrijfspand behoort tot regelmatig terugkerende werkzaamheden. Een schone uitstraling van het bedrijfspand zorgt voor een goede indruk bij nieuwe én bestaande klanten. Gereinigde gevels dragen hier ook aan bij. Naast de verkoopwaardeverhoging kan periodiek dakreinigen onnodige reparatiekosten voorkomen.

Dak schoonmaken

Wanneer dak reinigen lang geleden is, stapelt vuil zich op en krijgt uw dak een vuile laag. Als u het dak dan niet laat reinigen, raken dakgoten verstopt en worden de dakpannen poreus. Als deze dakpannen té poreus worden, kan dit leiden tot de aanschaf van nieuwe dakpannen. Een onnodige kostenpost. Schoonmaken van dakpannen draagt dus bij aan een duurzaam dak.

Dakreinigen: hoe doen we dat?

Wij gebruiken stoomreiniging voor het schoonmaken van uw dak of dakdelen. Heet water wordt onder hoge druk tegen het dak aan gespoten. Deze reinigingsmethode voor dakreinigen wordt vaak gebruikt bij:

  • Plat dak schoonmaken

  • Schoonmaken dakpannen

  • Betonpannen reinigen

  • Golfplaten dak schoonmaken

  • Shingles

  • Dakreiniging leipannen

Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om plaatsen op het dak te bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Schoonmaken dakpannen is een specialistische klus die risico’s met zich meebrengt. Prova Reiniging verzorgt graag uw dakreiniging, zodat u weer een fris en schoon dakoppervlak heeft.

Shingles en leipannen dak schoonmaken

Een leipannen dak schoonmaken vraagt om een voorzichtige aanpak. Waar de overige type daken vaak gereinigd worden onder hoge druk, gebeurt het dakreinigen van leipannen en shingles onder lage druk. Uitbesteden van dak reinigen van leipannen en shingles is verstandig, aangezien hier snel beschadigingen ontstaan.

Behandeling na dakreiniging

U kunt ervoor kiezen om het gehele dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Na het reinigen van het dak wordt het dak nabehandeld. Het voordeel hiervan is dat de dakbedekking minder onderhoud vergt en een langere levensduur geniet. Hierdoor heeft u duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging. Nabehandeling is mogelijk na plat dak schoonmaken, schoonmaken dakpannen en betonpannen reinigen.

De service van Prova Reiniging

Veel gebouwen hebben een dak met beplating. Deze beplating vraagt de nodige reiniging, zoals de juiste methode van reinigen met de juiste nabehandeling. Verder is de bereikbaarheid van groot belang. Daarom komt er altijd eerst een specialist langs om de situatie goed te inventariseren. Na de inventarisatie wordt er een plan gemaakt voor uw situatie, met daarbij een passende aanbieding. Dakreinigen gebeurt altijd met gebruik van een hoogwerker, waardoor wij dus niet over het dak lopen. Hierdoor voorkomen wij in ieder geval schade aan het dak en waarborgen wij de veiligheid van onze mensen. Dakpannen bestaan uit verschillende materialen. Daarom wordt er goed gekeken welke behandeling er bij welk dak toegepast wordt. Dit wordt allemaal verwerkt met hoogwaardige materialen, zodat wij de gewenste garanties kunnen bieden. Het afval dat van het dak in de goten valt wordt verwijderd, de dakgoten worden na de tijd geheel leeggehaald zodat er weer een goede doorstroming is.

Liever direct contact?

Zij gingen u al voor
Gevelreiniging en dakreiniging bij Blanckendaell
Blanckendaell in Tuitjenhorn
Gevelreiniging distributiecentrum Staples
Distributiecentrum Staples in Almere
Gevelreiniging bij Arla Foods in Nijkerk
Arla Foods in Nijkerk

Hoe gaan we vervolgens te werk?

Voordat u een offerte aanvraagt, vertellen we graag hoe wij te werk gaan. Dit is het stappenplan voor het dak schoonmaken:

1. Vrijblijvend locatiebezoek

Voordat de reinigingsmethode bepaald kan worden, kijken de specialisten van Prova eerst naar het type dak en de conditie van het dak. De vervuiling bepaalt welke methode voor reiniging geschikt is. Het locatiebezoek is geheel vrijblijvend. Als u wilt kunt u direct een offerte aanvragen voor dakreiniging kosten.

2. Dak schoonmaken

Vervolgens gaan de specialisten van Prova aan de slag met betonpannen reinigen, plat dak schoonmaken of schoonmaken dakpannen. Dit pakken we voorzichtig aan. Om te voorkomen dat het dak beschadigt gebruiken we alleen zware reinigingsmethodes als dit echt nodig is. Ook werken we met een hoogwerker.

3. Dakgoot schoonmaken

Niet alleen dakpannen raken vervuild. Ook de dakgoot raakt op den duur verstopt met bladeren, mos en vuil. De verstopping kan ervoor zorgen dat de voegen van de buitenmuur lostrekken. Daarom reinigen de specialisten van Prova ook de dakgoot.

4. Impregneren na dakreinigen

Na het dak schoonmaken kunnen we het dak impregneren. Dit betekent dat het dak wordt voorzien van een beschermende laag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil zich in de toekomst minder makkelijk hecht. De laag werkt vochtafstotend en voorkomt lekkages.

Schone uitstraling bedrijfspand na dakreiniging

Na het dak schoonmaken heeft uw bedrijfspand weer een mooie uitstraling. Als we er toch zijn, kunt u informatie over gevelreiniging en glasbewassing ook overwegen. Door dit te combineren kunt u kosten besparen en staat uw hele pand er netjes bij. Onderaan deze pagina kunt u deze combinatie doorgeven voordat u de offerteaanvraag verzendt. Van de dakpannen reinigen prijs maken we dan een passende aanbieding.

Dakreiniging ervaringen

In de loop der jaren hebben reinigingsspecialisten van Prova veel ervaring opgedaan. Naast dak reinigen zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging, damwand reinigen, glasbewassing en industriële reinigingHier leest u alles over onze uitdagende projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor dakreiniging?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast dakreiniging is Prova ook specialist op het gebied van o.a. industriele reinigingdamwandreiniging. Kortom reiniging door heel Nederland. Van Amsterdam tot Emmen. Wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor dakreiniging of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel met 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Met Prova Reiniging zorgen we ervoor dat uw dak weer schoon wordt"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek