Uitstekende service!

Het streeploos schoonmaken van uw ramen is een vak apart

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Glazen wassen bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Glazenwasser voor uw kantoor of bedrijfspand?

Hiervoor bent u bij Prova Reiniging op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing op in Nederland zijn wij echte professionals op het gebied van glasbewassing. Hoe hoog of hoe laag de ramen van uw kantoor of bedrijfspand zich bevinden het is voor onze glazenwassers geen enkel probleem. Op vele manieren zijn wij in staat uw ramen streep loos te laten glanzen. Dit doen wij door middel van alle mogelijke manieren of het nu gaat om tuckerpool systeem of traditioneel met de hand het is voor onze glazenwassers geen enkel probleem om de uitstraling van uw bedrijfspand of kantoorgebouw te laten “shinen”.

Wassen van ramen

Als u dus op zoek bent naar “DE GLAZENWASSER” en u graag vrijblijvend wil weten wat Pova Reiniging voor u als glazenwasser kan betekenen. Vraag dan een van onze glasbewassing adviseurs deze bekijkt dan samen met u wat de beste oplossing is voor uw ramen.

Tevens kunnen dan de mogelijkheden bekeken worden voor onze aantrekkelijke tarieven of interessante glasbewassing contracten. Wij reinigen door heel Nederland!

Scherpe aanbieding ontvangen voor glasbewassing?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast glasbewassing is Prova ook specialist op het gebied van o.a. industriele reinigingdamwandreiniginggevelreiniginghogedrukreiniging. Wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor glasbewassing of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel met 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We werken door heel Nederland"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek