Uitstekende service!

Gevelreiniging in België

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Vlaanderen
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Uw partner voor gevelreiniging in België

Prova Reiniging is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en onderhouden van gevels. Met onze jarenlange ervaring in de sector hebben we een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om het reinigen en beschermen van gevels tegen weersinvloeden en vervuiling. Wij vertellen u graag meer over waarom het beschermen van uw gevel zo belangrijk is, de gevelreiniging kosten, de diverse methodes om gevels te reinigen en de meerwaarde van het impregneren van gevels. 

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Om een goede inschatting te maken van de werkzaamheden, komen we graag bij u langs op locatie. Kosteloos. Dat is de service van Prova Reiniging.

Gratis locatiebezoek

Gevelreiniging van een bedrijfspand

Telefonisch advies?

0548-234 000

Benieuwd wat we voor uw bedrijf in België kunnen betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bescherming van gevels in België

De gevel van een gebouw is het eerste dat mensen zien als ze ernaar kijken. Een goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar het kan ook de levensduur van het gebouw verlengen. Het is daarom belangrijk om regelmatig de gevel te reinigen en op deze manier te onderhouden. Dit doen we door het aanbieden van verschillende reinigingstechnieken; dit kan variëren van zandstralen, stoomreiniging tot chemische reiniging. Welke reinigingstechniek voor uw pand geschikt is, wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de gevel en de vervuiling. Het inschakelen van de professionals van Prova Reiniging heeft meerdere voordelen:

De beste reinigingsmethode

Welke reinigingsmethode het beste is om uw gevel te reinigen, hangt af van het type vervuiling. Als de verkeerde methode wordt gebruikt, dan kan dit voor schade zorgen aan de gevel. Als u kiest voor de specialisten van Prova, dan weet u zeker dat u het juiste advies ontvangt.

Professionele reinigingsmiddelen

Het reinigen van gevels in België doen we alleen met professionele reinigingsmiddelen. Ook hoeft u zich niet druk te maken om het juiste materieel. Dit verzorgen wij ook. Op die manier weet u zeker dat uw gevel er weer schoon uitziet.

Meer dan alleen reinigen

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van gevels, maar we zorgen ook voor bescherming tegen toekomstige vervuiling. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende technieken, zoals hydrofoberen en impregneren om de gevel te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling.

Kies voor ervaren professionals

Het reinigen en onderhouden van gevels is een vak apart en vereist kennis en ervaring. We beschikken over een team van ervaren professionals die weten wat er nodig is om de gevel weer te laten stralen. Of het nu gaat om het reinigen van uw bedrijfspand, distributiecentrum of hotel in België: Prova Reiniging heeft de kennis en expertise om de gevel weer in topconditie te krijgen.

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat uw gevels in België kan reinigen en beschermen, neem dan contact op met Prova Reiniging voor een offerte op maat.

Benieuwd naar onze referenties?

Bekijk onze reinigingsprojecten

Vraag uw aanbieding aan

Ontvang een scherpe offerte voor gevelreiniging
Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek