Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Bonfait - Denekamp
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Bonfait Denekamp

Een prachtig fris plaatje is het geworden, dat was de eindconclusie van onze opdrachtgever Bonfait uit Denekamp. Bonfait is in 1983 opgericht en al jarenlang actief in het ontwikkelen en produceren van koelverse maaltijden, soepen, salades en sauzen. Zowel in binnen- als in buitenland. Voor deze opdrachtgever heeft Prova de gevels van de verschillende panden (kantoor en productie) gereinigd. Beide locaties waren door alg en atmosferische vervuiling behoorlijk aangetast en verontreinigd.  Door specialistische hogedrukreiniging heeft Prova beide panden weer mooi schoon gekregen.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij deze prachtige opdracht was de planning. Het productie- en logistieke proces moest gewoon doorgang vinden en de reinigingswerkzaamheden mochten geen overlast veroorzaken. Dit was zeker het geval bij de docking en laad- en losruimtes. Aan- en afrijdende vrachtwagens ondervonden geen hinder van de werkzaamheden en zowel productie als logistiek kon gewoon doorgaan.

Diensten: Gevelreiniging
Locatie: Denekamp
Aantal meter: 5.000m2

Meer informatie over gevel reiniging? Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in omgeving Enschede? Of een andere plaats in Nederland? Neem direct contact met ons op! Wij helpen u graag met een passend advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek