Uitstekende service!

Gevelreiniging Enschede

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Enschede, een goed plan!

Een vervuilde gevel kan een doorn in het oog zijn voor uw bedrijf of woning. Na verloop van tijd zal elke gevel achteruitgaan. Door bijvoorbeeld roetdeeltjes of zure regen is het een kwestie van tijd, voordat ook uw gevel vervuild zal raken. Zodra uw gevel ook aangetast wordt, is het reinigen de enige oplossing. Prova heeft speciale manieren van reinigen die niet alleen uw gevel schoon maken, maar ook uw gevel schoon houden

Hoe gaat Prova te werk met gevelreiniging Enschede?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen we samen met u de betreffende gevel bekijken. Een ervaren medewerker zal worden aangewezen als projectmanager en weet de juiste reinigingsmethode voor uw gevel samen te stellen. Dit is erg belangrijk. Als er een te zwakke methode wordt gekozen zal uw gevel niet schoon worden. Een te harde aanpak kan echter weer afbreuk doen aan uw gevel, waardoor er schade kan ontstaan. De projectmanager zal daarom veel aandacht aan de juiste methode besteden om dit te voorkomen.

Wij werken enkel met professionele materialen. Zowel de materialen die gebruikt worden om de gevel te reinigen als de materialen om bij de betreffende plekken te komen. Zoals het gezegde luidt: ‘Goed gereedschap is het halve werk’. Dit geldt zeker voor gevelreiniging, aangezien hier specialistisch materiaal bij komt kijken. Het zelf reinigen van een gevel kan dan ook in de papieren lopen. Vaak moeten er materialen worden gehuurd zoals een hogedrukreiniger en een hoogwerker om alle plekken te kunnen behandelen. Het gebruik van verkeerde materialen kan daarnaast schade opleveren aan het pand.

Met behulp van 4 verschillende methodes kunnen wij uw gevel weer als nieuw maken. De 4 onderstaande methodes kunt u samen met uw projectmanager bespreken.

  • Reiniging met vocht en nevelstalen

  • Reiniging met zandstralen

  • Chemische reiniging

  • Stoomreiniging


Hoe zorgen jullie er voor dat de gevel langer mooi blijft?

Het is een slim idee om uw gevel te impregneren na het reinigen. Deze combinatie wordt dan ook vaak geboekt via ons bedrijf. Wij brengen een speciaal impregneermiddel aan dat uw gevel langer schoon houdt en ook langer mee laat gaan. Dit impregneermiddel zorgt ervoor dat de verschillende vervuilende factoren minder kans op uw gevel hebben. Dit laagje zorgt het er tevens voor dat andere invloeden minder kans hebben om afbreuk te doen aan uw gevel. Het impregneren heeft namelijk een vochtwerende werking.

Het aanbrengen van deze laag gaat erg gemakkelijk met behulp van een airless rolsysteem. De crème die wordt aangebracht zal langzaam in de muur trekken. Eenmaal in de gevel hardt deze crème uit en is uw gevel beschermd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek