Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Den Breejen Shipyard
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Den Breejen Shipyard – Hardinxveld-Giessendam

Bij Den Breejen Shipyard in Hardinxveld-Giessendam heeft Prova in Oktober 2020 ruim 5000 meter gevel gereinigd d.m.v. hogedruk reiniging. Een mooie opdracht bij een landelijk zeer bekende scheepsbouwer. Den Breejen Shipyard zit al sinds 1947 in de scheepsbouw en ze ontwikkelen en bouwen volledig ‘custom-built’ de meest mooie schepen en jachten. Den Breejen neemt een zeer vooruitstrevende rol in gezondheid, hygiëne, veiligheid en milieu. Een schoon pand wordt dan ook zeker gezien als het perfecte visitekaartje.

Met de reiniging van deze scheepshal/werf is het pand weer flink opgeknapt en kan weer een hele tijd vooruit. De specialistische reiniging heeft ervoor gezorgd dat de vervuilende alg en mos helemaal verdwenen zijn en het pand weer de originele kleur heeft gekregen.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: Oktober 2020
Locatie: Hardinxveld-Giessendam
Aantal meter: 4500 m2

Wilt u ook uw gevel laten reinigen in omgeving Dordrecht? Dat kan bij Prova! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek