Uitstekende service!

Gevelreiniging Dordrecht

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Op zoek naar gevelreiniging Dordrecht?

Zoek dan niet verder. Prova reiniging is dé specialist als het aankomt op gevelreiniging. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij er voor dat elke gevel na ons bezoek er weer stralend uit ziet. Zelfs de meest vervuilde gevels zijn met onze ervaren medewerkers vrijwel altijd weer blinkend schoon te kijken. In de zoektocht naar gevelreiniging Dordrecht is Prova de perfecte partner.

Wat maakt Prova de perfecte partner voor gevelreiniging Dordrecht?

Wij weten als geen ander dat elke gevel anders is. Dit betekent dan ook dat elke gevel een persoonlijke aanpak verdient. De persoonlijke aanpak die Prova hanteert, kenmerkt zich door onze ervaren projectmanagers. Samen met de projectmanager wordt de gevel bekeken, waarna er vervolgens een plan van aanpak wordt gemaakt. Bent u het niet eens met dit plan van aanpak of zijn de kosten simpelweg te hoog. Geen probleem u zit namelijk nergens aan vast. Ons doel is om u tevreden achter te laten met een gevel die naar uw specifieke wensen schoon is gemaakt. Dit betekent ook dat er een juiste prijs aan moet hangen.

Wat kost het laten reinigen van een gevel?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, er is niet gemakkelijk een vaste prijs aan te hangen. Zoals aangegeven verschillen de meeste gevels erg veel van elkaar. Dit kan zorgen voor verschillende prijzen voor een zelfde aantal vierkante meter. In de regel geldt wel dat de vierkante meter prijs minder wordt op het moment dat het aantal vierkante meter toe neemt. Zo kan een gevel van 150 vierkante meter ten opzicht van een gevel met maar 75 vierkante meter al snel een korting opleveren van 30 a 40 procent. De exacte bedragen kunt u uiteraard samen met de projectmanager rustig doornemen

Welke diensten worden er aangeboden?

Om elke gevel zijn eigen aanpak te kunnen geven hebben we vier verschillende soorten gevelreiniging bij ons beschikbaar:

  • Reiniging met stoom

  • Stralen van vocht en nevel

  • Reiniging op chemische basis

  • Bestraling met speciaal zand

Deze vormen van reiniging worden vaak gebruikt in combinatie met andere aspecten van gevelreiniging. Zo is het een goed idee om de gevel te impregneren na de reiniging. Het impregneren zorgt er onder andere voor dat de gevel langer schoon blijft. Daarnaast heeft het een positief effect op de levensduur. Ook wordt er vaak gekozen om de voegen direct te reinigen. Voegen hebben in de meeste gevallen een speciale aanpak nodig, aangezien deze minder sterk dan de stenen gevel is. Als de voegen op dezelfde manier worden behandelt als de gevel is de kans groot dat deze los zullen laten of kapot zullen gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek