Uitstekende service!

Sectoren

Prova Reiniging is een landelijk opererend reinigingsbedrijf. Wij bieden reinigingsoplossingen die aansluiten bij ieders ambitie. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om de meest complexe reinigingsprojecten tot een goed einde te brengen.

Prova schenkt continue aandacht aan de optimalisatie van onze reinigingstechnieken en processen. Dit draagt bij aan een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat voor een goede prijs- kwaliteitverhouding. Onze kernactiviteiten voeren wij uit in verschillende sectoren waaronder: koel- en vries, distributie en logistiek, industrieel, food/voedingsmiddelen, retail en de hotelbranche.

gevel reinigen

Ons werkgebied

Wij reinigen panden en gebouwen door heel Nederland in nagenoeg alle sectoren.

  • Koel- en vries
  • Distributie en logistiek
  • VVE
  • Industrieel
  • Food/Voedingsindustrie
  • Retail- en hotelbranche

Het reinigen van industriële complexen of gebouwen is vaak een vak apart. Immers de productie mag er geen hinder van ondervinden en kennis van richtlijnen en bepaalde protocollen is een vereiste. Prova Reiniging is de partij voor het reinigen van fabrieksgebouwen.

Prova verzorgt periodiek en reguliere reinigingswerkzaamheden bij uw warehousing, distributie, of logistieke locatie. Zo bent u ervan verzekert dat het pand mooi schoon blijft en een visitekaartje is voor (potentiële) klanten.

Op zoek naar een reinigingsbedrijf voor uw appartementencomplex of vve-gebouw? Prova is de reinigingspartij bij uitstek. Wij werken door heel Nederland en maken ieder gebouw schoon zoals u het wenst.

Afhankelijk van het type vervuiling en de wensen van de klant gebruikt Prova hiervoor verschillende reinigingstechnieken. Het is mogelijk om de reinigingswerkzaamheden helemaal af te stemmen op uw productieproces zodat deze er geen hinder van ondervind.

Meer informatie

Een schoon gebouw is een belangrijke vereiste in de food/voedings(middelen)industrie. Prova heeft jarenlange ervaring met het reinigen in deze sector. Meer weten over onze werkmethode of de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een mooi schoon hotel is een belangrijk aspect. Prova Reiniging zorgt ervoor dat uw gebouw aan de buitenzijde een echt visitekaartje is. Wij reinigen gevels, wanden, daken en het glas. Zo zorgen wij ervoor dat iedere gast een goede indruk krijgt van uw hotel.

Jarenlange ervaring

We hebben ruim 15 jaar ervaring en bijna 6.000.000 meter gereinigd.

Direct iemand spreken?

reinigen van flatgebouw

En daarom Prova

Een landelijk bereik

We reinigen kantoorpanden en woningen door heel Nederland.

Duurzame werkwijze

Prova werkt enkel met biologisch afbreekbare reinigingsmaterialen. Zo sparen wij het milieu en kunnen wij iedere klus op een maatschappelijk verantwoorde manier uitvoeren.

Geen grote investering

De gevelreiniging prijs per m2 is geen grote investering en het bedrag meer dan waard.

15 jaar ervaring

Met 15 jaar ervaring is geen uitdaging ons te groot.

Gratis locatiebezoek