Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging Warehouse Frigo Breda
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Warehouse Frigo Breda

Bij Frigo Breda heeft Prova de gevel van het warehouse gereinigd. Het pand had in de loop der jaren meer een groene dan witte kleur gekregen. Om het pand weer de originele kleur te geven is op een professionele en deskundige manier de gevel van het pand gereinigd.

Gevelreiniging beplating en omlijstingen
De opdracht bestond voornamelijk uit het reinigen van de gevelbeplating samen met de omlijstingen. Aangezien het bij het warehouse een komen en gaan is van vrachtwagen was het van belang om zo min mogelijk overlast te veroorzaken bij de laad- en losruimtes.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: September 2019
Locatie: Breda
Aantal meter: 750m2

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassing en damwandreiniging. Prova reinigt in heel Nederland, dus ook in Rijssen en Hoogeveen.

Wilt u dat uw pand er ook weer als een visitekaartje uit ziet? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek