Uitstekende service!

Gevelreiniging Hoogeveen

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Hoogeveen nodig?

Na verloop van tijd zal elke gevel er minder fraai uit gaan zien. De aantasting door bijvoorbeeld alg en mos kunnen uw gevel een grauwe aanblik geven. Aangezien de gevel erg belangrijk is voor de uitstraling van uw bedrijf is het slim om uw gevel te laten reinigen door Prova gevelreiniging. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging nemen wij elke uitdaging met plezier aan.

Persoonlijk aanpak bij gevelreiniging Hoogeveen

Onze aanpak kenmerkt zich door de professionele en persoonlijke aanpak. Vanaf het moment dat u contact met ons zoekt, doen wij er alles aan om het gezamenlijke einddoel te bereiken. Zo hebben wij voor elke opdracht een persoonlijke projectmanager die uw directe aanspreekpunt is. De projectmanager neemt samen met u de wensen door en zal een plan van aanpak met u overleggen. Zodra de opdracht is gegeven stuurt de projectmanager onze ervaren specialisten aan, tijdens het werk aan uw gevel. Zijn er achteraf opmerkingen? Ook dan is deze projectmanager uw directe aanspreekpunt om dit te overleggen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met de gevel.

Wat kost gevelreiniging Hoogeveen?

Met behulp van onze jarenlange ervaring en specialist materiaal kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan. Wij zijn van mening dat gevelreiniging niet onnodig duur hoeft te zijn. Ook kunnen we u voorzien van informatie omtrent het behoudt van uw gevel. Zo kan het in sommige gevallen bijvoorbeeld een goed idee zijn om uw gevel te impregneren. Met behulp van ons speciale impregnatie crème zorgen wij ervoor dat uw gevel langer schoon blijft. Daarnaast zorgt deze crème er ook voor dat uw gevel een langere levensduur heeft.

Elk project is verschillend. Het is daarom moeilijk om een vaste prijs aan gevelreiniging te hangen. Ter indicatie kunnen we toch een richtprijs geven. Zo zullen grotere gevels per vierkante meter goedkoper uitvallen. Een bedrijfspand met gevelbeplating tot de 500 vierkante meter zal uitkomen rond een bedrag van €1100,-. Een grotere gevel van 1000 vierkante meter zal daarentegen uitkomen rond een bedrag van €1950,-. Voor een indicatie van de kosten kunt op onze kostenpagina gevelreiniging kijken.

Welke gevelreiniging methodes bieden jullie aan?

Om ervoor te zorgen dat elke gevel weer blinkend schoon wordt, hebben we vier verschillende methodes waar uit gekozen kan worden. Bij een licht vervuilde gevel is het bijvoorbeeld niet nodig om met zwaar geschut aan de slag te gaan. Ook kan het regelmatig voorkomen dat de gevel wel zwaar vervuild is, maar toch erg broos is. Als er dan met zwaar geschut wordt gewerkt is de kans groot dat de gevel beschadigd wordt. De projectmanager bespreekt altijd de methodes met u om tot de juiste oplossing te komen. De methodes die wij hanteren zijn:

  • Reiniging met stoom

  • Zandstralen

  • Vocht en nevelstralen

  • Chemische reiniging

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek