Uitstekende service!

Op zoek naar een bedrijf voor hogedrukreiniging?

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Wanneer kiest u voor hogedrukreiniging?

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

Wij vertellen u graag meer over de alle vormen van hogedrukreiniging, de kosten, de verschillende methodes voor het reinigen van je gevel, impregneren en het voegwerkherstel.

Gratis en vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Kosteloos. Zo werken we bij Prova Reiniging.

Gratis locatiebezoek

Vormen van hogedrukreiniging

Of het nu gaat om beton buiten of binnen, beton reinigen en onderhouden is geen overbodige luxe. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend. Prova Reiniging biedt in alle gevallen onderhoudsarme diensten en bewerkingen. Met name projecten die zijn blootgesteld aan veel verkeer en vervuiling, denk aan showrooms, entrees, hallen etc. behoeven een specialistische diepte reiniging van het beton.

1
Straatreiniging
- +
Straatreiniging

Ook wordt hogedrukreiniging veelal toegepast bij het reinigen van bestrating. Prova Reiniging biedt daarom een breed aanbod op het gebied van straatreiniging. We werken met speciaal ontwikkelde apparatuur zorgt voor het beste resultaat. Met behulp van stoom, borstel en/of veeg apparatuur verwijderen wij vuil als kauwgom, aanslag, graffiti, zwerfvuil en andere verontreiniging. Door middel van een stratenreiniger op hogedruk wordt uw straat weer helemaal opgefrist. Wij bieden contracten aan dat uw straat jaarlijks gereinigd wordt tegen interessante tarieven.

2
Siloreiniging (buitenzijde)
- +
Siloreiniging (buitenzijde)

Prova Reiniging kan uw silo op een traditionele manier reinigen. Het schoonmaakteam betreedt de silo met een speciale siloladder of een afdaalsysteem (bij grote silolichamen) en gebruikt “traditioneel” gereedschap als stoffers, borstels en industriële zuigers om de silo’s zich van hun restanten te ontdoen. Uiteraard gebeurt dit alles met inachtneming van de hygiëne eisen die gesteld worden in de voedingsmiddelen industrie.

3
Gevelreiniging
- +
Gevelreiniging

Ook uw gevel kunnen we reinigen door middel van hogedrukreiniging. Er zijn verschillende methoden om uw gevel mee te reinigen. Denk aan chemisch reinigen, vocht- en nevelstralen of zandstralen. Maar de meest milieuvriendelijke methode is hogedrukreiniging. Hierbij wordt water verhit tot wel 150 graden. Het verhitte water wordt vervolgens met hogedruk tegen uw gevel gespoten. De stoom die hier vanaf komt, zorgt ervoor dat lichte vervuiling van uw gevel wordt verwijderd. Bij lichte vervuiling kunt u denken aan algen, mos of resten van een klimop. Heeft u zwaardere vervuiling op uw gevel? Dan gebruiken we de andere methoden voor gevelreiniging

4
Damwandreiniging
- +
Damwandreiniging

Tot het einde van de 19e eeuw werden vooral houten damwanden gebruikt. Tegenwoordig zien we dat stalen damwanden de vervangers zijn van houten damwanden. Ze worden niet alleen gebruikt als beplating voor gevels, maar ook als dakbeplating. De stalen damwanden worden minder snel aangetast door het milieu, maar ze raken uiteraard wel vervuild. Daarnaast is het belangrijk uw damwand periodiek te reinigen, zodat de levensduur ervan verlengt. Onze specialisten gebruiken hier meestal hogedrukreiniging voor. Is uw damwand vervuild of is de kleur ervan grauw geworden? De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil verwijdert en uw damwand weer zijn originele kleur krijgt. Als het nodig is gebruiken de specialisten van Prova, naast hogedrukreiniging, ook andere methoden voor damwandreiniging

5
Dakreiniging
- +

Als u damwand gebruikt als dakbeplating, kunnen we dit reinigen met hoge druk. Heeft u geen damwand, maar juist een plat dak, dakpannen of leipannen? Ook dan is hogedrukreiniging een geschikte methode. De reiniging zorgt voor een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt het verstopping in de dakgoten en daarmee de kans op lekkage. Wilt u ook een schoon dak? Lees meer over onze methoden voor de schoonmaak van uw dak of vraag een offerte aan!

Dakreiniging
6
Overig
- +
Overige hogedrukreiniging

Naast bovengenoemde soorten reiniging wordt er nog veel meer gereinigd. De meeste parkeergarages bestaan uit beton. Deze zijn vaak aangetast door de uitlaatgassen die op de materialen gaan zitten. Wij kunnen dit perfect door middel van onze speciale biologische reinigingsmiddel in combinatie met hogedrukreiniging. Ook wordt er bij het verwijderen van verf vaak hogedrukreiniging toegepast. Onder een hogedruk verdwijnen de verfresten zodat er weer een vaste ondergrond bestaat om een nieuw verfsystemen aan te brengen. Dit wordt altijd bepaald aan de hand van een proefstuk.

Bedrijfspand gereinigd

Telefonisch advies?

0548-234 000

De gevelreinigers van Prova komen geheel vrijblijvend bij u langs om te bekijken op welke manier de gevel van uw pand het beste gereinigd kan worden. Voor elk type vervuiling is vaak een andere manier van hogedrukreiniging gewenst. Neem telefonisch contact op of vraag een prijs voor hogedrukreiniging aan.

Reinigen met hogedruk: niet altijd de perfecte oplossing

Hogedruk reinigen wordt het vaakst gebruikt als het gaat om de schoonmaak van gevels. Soms met puur water, soms met toevoeging van een chemisch middel of zand. Onze voorkeur gaat uit naar puur water, maar dit is afhankelijk van het type vervuiling. Het verwijderen van graffiti vereist bijvoorbeeld een straalmiddel én zand. Weet u niet goed of hogedrukreiniging volstaat met slechts water? Geen probleem! Voorafgaand aan de schoonmaak van uw gevel komt een van onze specialisten bij u langs. Prova reinigt op iedere plaats in Nederland

Direct contact?

Zij gingen u voor:
Gevelreiniging bij VVE gebouw in Goes
VVE gebouw in Goes
Gevelreiniging bij Erdotex
Erdotex in Ridderkerk
Gevelreiniging Transmission Van den Haak
Transmission Van den Haak in Geldermalsen

Vrijblijvend adviesgesprek voor hogedruk reinigen

Uw gevel, dak, damwand, straat, beton of silo reinigen? Kies voor Prova Reiniging! We zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en onze specialisten komen vrijblijvend bij u langs. Tijdens deze afspraak bekijkt onze specialist het te reinigen gedeelte. Het type vervuiling en de daarmee samenhangende type methode wordt bepaald en aan u geadviseerd. Samen stemmen we een geschikt moment af voor de hogedrukreiniging, zodat uw werkzaamheden hier niet onder lijden. Liever eerst weten wat de reiniging gaat kosten? Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor hogedrukreiniging

Liever eerst wat extra informatie voor we daadwerkelijk bij u op bezoek komen? Neem gerust contact met ons op via: 0548 234 000. U kunt hieronder ook direct een offerte aanvragen voor onze schoonmaak diensten. Reactie ontvangt u van ons altijd binnen 24 uur.

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek