Uitstekende service!

Prova de landelijke specialist in gevelreiniging met stoom!

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging met stoom

Gevelreiniging met stoom is de perfecte manier van reinigen bij hardnekkige vervuiling. Bij deze vorm van reiniging wordt het water verhit tot gemiddeld zo'n 140 graden. Afhankelijk van het type vervuiling zal de exacte temperatuur variëren tussen de 120 en 160 graden. Door de hoge temperatuur is er minder druk voor nodig voor een zelfde resultaat. Gevelreiniging met stoom doe je vaak bij wat oudere, monumentale, panden waar met hogedrukreiniging schade zou kunnen ontstaan. De gevels van deze panden, zijn door de tand des tijds, vaak niet meer in zo'n hele beste staat en door gevelreiniging met stoom voorkom je dat er nog meer schade ontstaat.

Gevelreiniging stoom doe je bij elke vorm van gevelvervuiling. Van alg en mos tot veel zwaardere graffitivervuiling. De meeste gevels van woningen en zakelijke panden zijn geschikt voor gevelreiniging met stoom.

Wilt u meer informatie over deze reinigingsmethode?

Vraag dan een scherpe aanbieding aan of bel met 0548-234000. Onze adviseur komt graag bij u op locatie langs om te bekijken welke reinigingsmethode in uw situatie geschikt is.

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Onze specialisten adviseren u graag"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek