Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Morsinkhoff Plastics
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Morssinkhoff Plastics

Bij verschillende locaties van Morssinkhof Plastics (o.a. Lichtenvoorde en Zeewolde) heeft Prova reinigingswerkzaamheden verricht. Onder andere de gevels (buitenzijde) en deels ook de binnenreiniging bij verschillende productielocaties. Morssinkhof Plastics is een vanEuropees grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstof en bedient de Europese markt, variërend van (hele) kleine bedrijven in de kunststof verwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Morssinkhof Rymoplast is een bijzonder vooraanstaand leverancier van regranulaat, maalgoed, compounds en daarnaast ook een afnemer van gesorteerde post-consumer en post-industriele kunstofstromen.

Voor deze opdrachtgever heeft Prova Reiniging verschillende reinigingswerkzaamheden verricht. Beginnend met het reinigen van de damwandplaten aan de buitenzijde van de gevel en daarnaast ook nog diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen in de productiehallen. Morssinkhof was zeer tevreden na uitvoering van de werkzaamheden: “Onze panden zijn weer mooi schoon geworden, we kunnen er weer vele jaren tegenaan!”

Diensten: Gevelreiniging
Locatie: Lichtenvoorde, Zeewolde
Aantal meters: 10.000

Wilt u meer informatie over gevelreiniging in omgeving Almere? Of een andere regio in Nederland? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek