Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
VVE Harry Mulischstraat Haarlem
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

VVE Appartementencomplex in Haarlem

In de Delftswijk in Haarlem-Noord staat aan de Harry Mulischstraat een prachtig VVE-appartementencomplex. Bij dit gebouw heeft Prova in mei 2020 de betonelementen gereinigd en vervolgens geïmpregneerd. Deze betonnen elementen waren in de loop van de tijd flink verontreinigd door regen en wind. De originele kleur was op sommige elementen bijna niet meer zichtbaar en waren flink verkleurd. Kortom het gebouw had een flinke reinigingsbeurt nodig, aldus de Vereniging van Eigenaren.

Werken op grootte hoogte
Adviseur Wilco Pijffers van Prova Reiniging: "De grootste uitdaging bij dit complex was de hoogte. Het gebouw bestaat uit tien verdiepingen en heeft een hoogte van bijna 35 meter. Maar door de hoge druk reiniging in combinatie met het impregneren is de gevel nu mooi schoon geworden en toekomstbestendig."

Diensten: Gevelreiniging, impregneren
Jaar: 2020
Locatie: Haarlem
Aantal meter: Ruim 2.500m2

Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in Haarlem en omgeving? Of ergens anders in Nederland? Neem direct contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek