Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Reinigen Albert Heijn Bleiswijk
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Distributiecentrum Albert Heijn – Bleiswijk

Een gloednieuw distributiecentrum van de Albert Heijn in Bleiswijk. In september dit jaar vestigde Albert Heijn zich in grote pand op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk (vlak bij de A12). Met het opnemen van het distributiecentrum hoopt de supermarktketen de online klant in de Randstad nog beter te kunnen bedienen. Het DC is gebouwd op een kavel van ongeveer 53.000 vierkante meter waarvan 20.000 vierkante meter magazijnruimte.

Het magazijn / distributiecentrum is vlak voor de opening van het pand grondig gereinigd. De damwandpanelen zijn met specialistische hogedruk reiniging na de bouw schoongemaakt zodat er door Albert Heijn een frisse en schone start kan worden gemaakt in het mooie pand. In totaal heeft Prova zo’n 7.500 meter gevel gereinigd.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: September 2020
Locatie: Bleiswijk
Aantal meter: 7.500m2

Bent u ook op zoek naar een partij voor uw gevelreiniging in Rotterdam en omgeving? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek