Uitstekende service!

Gevelreiniging Rotterdam

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging in Rotterdam
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Professionele gevelreiniging Rotterdam

Als bedrijf in Rotterdam is een schone gevel onmisbaar. Een schone, frisse gevel kan potentiële klanten aantrekken en het vertrouwen van bestaande klanten vergroten. Maar naarmate de tijd verstrijkt, kan de buitenkant van uw gebouw vuil worden door vervuiling en weersinvloeden. Dit kan uw bedrijf een minder professionele uitstraling geven, maar kan op de lange termijn ook schade aan uw pand toebrengen.

Maar maakt u zich geen zorgen! De professionals van Prova Reiniging helpen u bij een optimale gevelreiniging in Rotterdam en laten uw bedrijfspand weer stralen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Of uw bedrijf nu gevestigd is in het Rotterdamse stadsdeel Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander, de Rotterdamse industriegebieden of een ander stadsdeel: we komen graag bij u langs voor een gratis locatiebezoek.

Gratis locatiebezoek

Het belang van gevelreiniging Rotterdam

Gevelreiniging in Rotterdam is een belangrijke klus, die niet vergeten mag worden. Hier zijn diverse redenen voor:

Verwijderen van vuil

Dagelijkse blootstelling aan atmosferische elementen zoals vuil, stof, roet en andere verontreinigende stoffen in Rotterdam kan uw gevel beschadigen en verkleuren. Dit kan de uitstraling van uw pand aanzienlijk verminderen. Een professionele gevelreiniging kan deze vervuiling en verkleuring effectief verwijderen en uw gebouw weer als nieuw laten uitzien.

Verlenging van de levensduur van uw gevel

Hoe sterker de vervuiling op uw gevel wordt, hoe meer kans er bestaat dat er schade aan de structuur van uw gevel optreedt. Door gebruik te maken van deskundige gevelreiniging in Rotterdam kunt u ervoor zorgen dat uw gevel in goede staat blijft en niet onderhevig is aan structurele schade. Regelmatig onderhoud voorkomt ook de noodzaak van kostbare reparaties of zelfs het vervangen van delen van de gevel.

Een slimme investering voor uw bedrijf

Een schone gevel zal een mooie eerste indruk geven aan klanten en kan het vertrouwen van potentiële klanten vergroten. Bovendien kan de waarde van uw Rotterdamse bedrijfspand vele malen groter worden als deze in goede vorm wordt onderhouden.

Rotterdam

Direct telefonisch advies?

0548-234 000

De gevelreinigers van Prova Reiniging komen geheel vrijblijvend bij u langs in Rotterdam om te bekijken op welke manier de gevel van uw pand het beste gereinigd kan worden. Voor elk type vervuiling is vaak een andere manier van gevel reinigen gewenst. Neem telefonisch contact op of vraag uw offerte aan, binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Verschillende reinigingsmethodes

voor gevelreiniging in Rotterdam

Elk type vervuiling vraagt om een andere methode. Elke aanpak heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een verkeerde keuze kan dan ook ernstige schade aan uw gebouw veroorzaken. Bij Prova maken we gebruik van de volgende reinigingsmethodes:

1
Reinigen met stoom
- +

Reiniging met stoom

Deze methode is geschikt voor lichte vervuiling, zoals algen of mos. Deze milieuvriendelijke aanpak is zeer efficiënt en wordt erg vaak toegepast. Bij gevelreiniging met stoom verhitten we het water tot 150 graden. Met hoge druk wordt dit warme water tegen de gevel gespoten. Dankzij de stoom die vrijkomt, laat het vuil los van de gevel.

2
Vochtstralen
- +

Vochtstralen

Onder hoge druk spuiten we een mengsel van zand en water tegen uw gevel, zodat hardnekkig vuil snel verwijderd wordt. Deze aanpak is krachtiger dan stoomreiniging. Dit komt doordat de stralen krachtiger zijn en daarmee ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.

3
Nevelstralen
- +

Nevelstralen

Met nevelstralen wordt de gevel met zeer lichte stralen gereinigd. Dit is een voorzichtige reinigingsmethode om de verkleuring van gevels weg te werken. Deze methode wordt dan ook toegepast bij gevels van historische of monumentale panden.

4
Chemische reiniging
- +

Chemische reiniging

Met een chemisch middel verwijderen we verf- en roetresten van uw gevel. De buitenmuur wordt vervolgens zorgvuldig afgespoten met water. Het chemische afvalwater vangen we zelf weer op in speciale bakken.

5
Zandstralen
- +

Zandstralen

Zandstralen wordt ingezet als de gevel zwaar is bevuild. Deze methode wordt dan ook vooral gebruikt om graffiti te verwijderen. Aan de zandstralen voegen we een speciaal straalmiddel toe, zodat zelfs de zwaarste vervuiling geen kans meer heeft.

Impregneren voor een duurzaam resultaat

Na het reinigen van uw gevel is het aangeraden uw gevel te impregneren. Tijdens dit proces brengen we een vocht- en vuilafstotend product op uw gevel aan. Dankzij dit impregneermiddel is uw buitenmuur jarenlang tegen vervuiling bestand en blijft deze dan ook voor lange tijd schoon. De vochtafstotende functie van het middel zorgt bovendien voor een beschermende laag, waardoor de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd wordt! Hierdoor kunt u langer genieten van uw mooie bedrijfspand in Rotterdam.

Prova Reiniging zorgt voor een volledige gevelreiniging Rotterdam

Prova Reiniging biedt een volledige service aan. We zorgen namelijk niet alleen voor een complete en efficiënte reiniging van uw gevel, dankzij een professionele gevelimpregnatie werken we de buitenmuur ook vakkundig af. Heeft u ook interesse in een gevelreiniging voor uw bedrijfspand in Rotterdam? Vraag gerust een offerte aan. Prova Reiniging staat altijd voor u klaar, zodat uw pand er steeds piekfijn en professioneel uitziet!

Vraag uw aanbieding aan

Ontvang een scherpe offerte voor gevelreiniging in Rotterdam
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek