Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Royal A-ware in Almere
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt efficiënt
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging bij A-Ware

Aan het Gooimeer, vlakbij de A27, ligt het prachtige distributiepand van Royal A-Ware Packaging. Royal A-Ware is een zeer bekend bedrijf met passie voor alles wat te maken heeft met food. Met de wens van de klant voorop, zoals ze het zelf benoemen: “Wij werken van consument tot koe”. Bij dit unieke Hollandse familiebedrijf reinigt Prova al vele jaren lang de buitengevels en het glas. Bij een druk bedrijf, waar vrachtwagens op en afrijden, een uitdaging op zich.

Dat is dan ook de belangrijkste kernwaarde bij dit mooie reinigingsproject is de planning en werkwijze. Royal A-ware is een bedrijf met een zeer druk logistiek proces wat niet mag worden verstoord. De vooraf opgestelde (lean-)planning wordt dan ook tot in de puntjes gevolgd. En het resultaat mag er dan ook ieder jaar weer zijn, een prachtig, schoon en fris gebouw. Precies wat u verwacht van een bedrijf in de foodsector.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: 2018-2020
Locatie: Almere
Aantal meter: 7.500m2

Meer informatie over gevelreiniging? 
Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in Almere? Of op een andere plaats in Nederland? Neem dan direct contact op! Wij adviseren u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek