Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Wolter Koops
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging koel- en vrieshal Wolter Koops

Wolter Koops is een (internationaal) dienstverlener in de koeltransport en logistiek. Het bedrijf verzorgt transport en logistieke diensten door een groot deel van Europa. Van groupage, crossdocking en warehousing tot het uitleveren van goederen aan de detailhandel. En dat, waar nodig, met een gesloten koelketen. In de sector van koeltransport en logistiek is hygiëne een zeer belangrijk onderdeel. Het reinigen van de verschillende warehouses van Wolter Koops is dan ook een terugkerend item. Prova Reiniging maakt al vele jaren de panden van Wolter Koops schoon en zorgt zo voor een frisse aanblik van het pand.

Een uitdaging van een bedrijf als Wolter Koops is dat gevelreiniging nooit gelegen komt. Aan- en afrijdende vrachtwagens mogen immers niet gehinderd worden. Een efficiënte en zeer gestructureerde planning is dan ook van wezenlijk belang. Met een JIT-planning zorgt Prova ervoor dat de bedrijfsprocessen niet verstoord worden en dat het pand wordt gereinigd zonder overlast te veroorzaken.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: Periodieke reiniging
Locatie: O.a Zeewolde en Venlo

Wilt u ook de gevel van uw pand laten reinigen? Prova reinigt door heel Nederland, van Emmen tot aan Maastricht. Wij staan voor u klaar met een passend advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek