Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging en impregneren Centerparcs
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging en Impregneren strandhotel Centerparcs Zandvoort Noord-Holland

Het reinigen van een gevel op hoogte, in weer en (heel veel) wind. Met deze moeilijkheidsgraad had Prova te maken bij de gevelreinigingsopdracht van Centerparcs. De bekende hotelketen vond dat het strandhotel in Zandvoort (Noord-Holland) wel een flink schoonmaakbeurt kon gebruiken. Door alg- en zout was het hotel flink vervuild geraakt in de loop der tijd.

Centerparcs: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en hoe Prova het hotel heeft gereinigd. Het verschil is van voor en na de tijd is enorm.”

Gevelreiniging buitenzijde hotel
Prova heeft bij dit prachtige strandhotel meer dan 1500 meter gevel gereinigd en geïmpregneerd. Op advies van Prova is de gemetselde gevel van het hotel niet alleen gereinigd maar ook nog eens geïmpregneerd. Door het impregneren is de gevel minder vatbaar voor o.a. alg aanslag of andere vervuiling en blijft zodoende veel langer schoon.

De grootste uitdaging bij dit gebouw was de hoogte, het hotel is maar liefst 35 meter hoog. Met de hoeveelheid wind aan de kust was veilig werken op hoogte het belangrijkste aspect om rekening mee te houden.

Diensten: Gevelreiniging en Impregneren
Jaar: 2019
Locatie: Zandvoort
Aantal meter: 1.500 m2 gevelreiniging en impregneren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in regio Amsterdam of een andere plaats in NL? En bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassingdamwandreiniging.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek