Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging en glasbewassing Woonboulevard Eijerkamp
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging en glasbewassing Woonboulevard Eijerkamp Zutphen

Bij woonboulevard Eijerkamp in Zutphen (boven Arnhem in Gelderland) heeft Prova Reiniging in maart 2019 de complete gevel gereinigd. Dit hield in dat niet alleen de gevel, maar ook de ramen en de roldeuren van de opslaghallen gereinigd moesten worden. Een niet alledaagse opdracht, immers de werkzaamheden moesten worden uitgevoerd tussen het winkelend publiek. Van groot belang was dan ook dat zij er geen hinder of overlast hebben gehad.

Het resultaat van de gevelreiniging
Na het uitvoeren van de gevelreiniging en glasbewassing was het pand ‘als nieuw’. De woonboulevard samen met de opslaghallen hebben weer een prachtige en frisse uitstraling. Eijerkamp was dan ook zeer tevreden met het resultaat: “Wij zijn blij met het eindresultaat en de werkwijze. Door de flexibele manier van werken van Prova hebben wij en de bezoekers van de woonboulevard nauwelijks last van de werkzaamheden gehad.”

Diensten: Gevelreiniging, Glasbewassing
Jaar: Maart 2019
Locatie: Zutphen
Aantal meter: 7.500 m2

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassing en damwandreiniging.

Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek