Uitstekende service!

Gevelreiniging Arnhem

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Arnhem

De gevel is vaak het eerste aanzicht van een bedrijf. Het is dan ook van belang dat de gevel er netjes en strak uitziet. Door alle aanslag die in de lucht aanwezig is kan het toch zijn dat uw gevel na verloop van tijd gaat verkleuren. In dat geval is het een slim idee om uw gevel te laten reinigen.

Welke methodes voor gevelreiniging Arnhem?

Geen enkele gevel is hetzelfde en daarom hanteren we altijd verschillende methodes om uw pand weer zo goed als nieuw te laten lijken. Welke methode onze specialisten inzetten, is afhankelijk van het type vervuiling van de gevel. Wij zetten de 4 belangrijkste methodes voor u op een rij.

  • Stoomreiniging: Een bekende manier van gevelreiniging is door middel van stoom. Deze methode wordt ingezet bij een lichte vorm van vervuiling. Door de stoom van 150 graden met een hoge druk op uw gevel te spuiten zullen bijvoorbeeld mos en algenresten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  • Nevel- en vochtstralen reiniging: Deze twee toepassingen lijken erg veel op elkaar. Beiden gebruiken vocht onder druk om uw muur schoon te maken. Vochtstralen zijn een combinatie zand en vocht die onder hoge druk te aanslag kunnen doen verdwijnen. Nevelstralen zijn bijvoorbeeld weer beter geschikt voor oude panden, waarbij het belangrijk is dat de gevel geen beschadiging oploopt. Hierbij wordt veel minder druk gebruikt om zo de kwaliteit van de gevel te behouden.

  • Zandstraling: Bij echte zware vervuiling gebruiken we vaak zandstraling als methode. Deze manier van gevelreiniging kan er voor zorgen dat zelfs de meest hardnekkige aanslag -zoals graffiti- wordt verwijderd. Deze methode is niet toepasbaar op fragile ondergronden.

  • Chemische reiniging: In speciale gevallen zoals bij het achterblijven van verfresten of roesdelen is chemische reiniging de beste keuze. Uiteraard wordt hierbij aan het milieu gedacht. Wij vangen namelijk het chemische water op in speciale bakken.

Hoe wordt mijn gevel gereinigd?

Zoals eerder besproken zijn er vier verschillende manieren van gevelreiniging. In een intake zullen we uw specifieke situatie behandelen en u daarmee voorzien van ons advies. Indien de offerte akkoord is zullen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk starten. Nieuwsgierig geworden naar een project in de omgeving van Arnhem? Bekijk hier welk project we in de omgeving van Arnhem al gedaan hebben.

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging Arnhem?

De kosten van gevelreiniging in Arnhem kan variëren per project. We kijken graag samen met u naar de wensen en de staat van uw pand. Per project zullen we dan ook een offerte aanmaken die hier naadloos op aansluit. Qua indicatie kunnen we echter wel een inschatting geven waar u ongeveer op kunt rekenen. In het geval dat uw bedrijfspand is voorzien van gevelbeplating en maximaal 500 vierkante meter aan oppervlak betreft zullen de kosten net iets boven de € 1.000,- excl. BTW uitkomen. Voor bedrijfspanden tot 1000 vierkante meter zullen deze kosten weer net onder de € 2.000,- uitkomen. Als u benieuwd bent geworden naar de prijzen voor uw specifieke situatie, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek