Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij De Regt Cables
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

De Regt Cables – Krimpen aan de Lek

De Regt Cables is een hightechbedrijf dat hoogwaardige elektrisch en mechanische kabels, kabelsystemen en toebehoren fabriceert voor onder andere defensie- en de offshore industrie. De Regt Cables is gevestigd op het industrieterrein De Zaag in Krimpen aan de Lek en heeft de beschikking over een kantoor- en bedrijfspand van zo’n 10.000 vierkante meter.

Prova heeft de buitenzijde van het kantoorpand gereinigd en geïmpregneerd. De combinatie van reinigen en impregneren zorgt ervoor dat het pand weer veel jaren beschermd wordt tegen allerlei soorten alg en groenaanslag. Opdrachtgever De Regt Cables was erg blij met het eindresultaat: “Prova heeft prima werk geleverd, ons pand is weer mooi schoon geworden. Zo kunnen we weer vele jaren vooruit!”

Diensten: Gevelreiniging, Impregneren
Locatie: Krimpen aan de Lek
Aantal meters: 2.500m2

Bent u ook op zoek naar gevel reiniging in regio Rotterdam, of op een andere plaats in Nederland? Neem dan direct contact op! Wij staan u graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek