Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging en dakreiniging bij Blanckendaell
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging en dakreiniging bij Blanckendaell Tuitjenhorn Noord-Holland

Bij het van Blanckendaell (dieren)park en Blankendaal coldstores hebben wij in 2019 dak- en gevelreiniging uitgevoerd.

Dakreiniging

Het dierenpark Van Blanckendaell is gevestigd in Tuitjenhorn (Noord-Holland) en heeft ongeveer 70 diersoorten. Het reinigen van een dierenpark is geen alledaags project. De uitdaging bij deze dakreiniging was de strakke deadline waar we mee hebben gewerkt en dat de bezoekers van het dierenpark gewoon aanwezig waren. Door de hoogte en uiteenlopende vorm van het dak het restaurant was het een specialistische klus waarbij we vanuit grote hoogte de reinigingswerkzaamheden hebben uitgevoerd.

Gevelreiniging

De Blankendaal Groep of coldstores is een internationaal opererende dienstverlener op het gebied van koel- en vrieslogistiek. Opslag van food, orderpicking en handling zijn de belangrijkste activiteiten. In hun vestigingingen in Tuitjenhorn, Velsen en Ridderkerk bieden ze plaats aan respectievelijk 40.000, 30.000 en 20.000 pallets. Door het koel houden van vlees, vis, gebak etc. wordt de houdbaarheidsdatum verlengd en kan het product op elk gewenst moment worden geleverd. In de sector koel- en vrieslogistiek is hygiene van groot belang. Een schoon bedrijfspand is een echt visitekaartje. Door alg aanslag op de gevels waren de coldstores van Blankendaal vervuild geraakt. Door hoge drukreiniging hebben we deze gevels weer keurig schoon gemaakt. Bij de coldstore in Ridderkerk is er naast de alg aanslag op verschillende gevels ook graffity verwijderd.

Diensten: Gevelreiniging en Dakreiniging
Jaar: 2019
Locatie: Tuitjenhorn
Aantal meter: 2.500 m2 gevel en 750 m2 dak

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassing en damwandreiniging. Wij reinigen van Enschede tot aan Rotterdam, en van Groningen tot aan Maastricht.

Offerte aanvragen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor reiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek