Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Modiform
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Modiform Scherpenzeel

Modiform is een grote speler in de wereld van de kweek-, transport, en verpakkingssystemen in de tuinbouwsector. Dit familiebedrijf heeft sinds het ontstaan in 1980 een stormachtige groei doorgemaakt en heeft zo een prominente rol weten te bemachtigen in deze sector waarin Nederland groot is. Modiform staat voor klantgericht denken op de meest duurzame manier. Door korte lijnen en intensief klantcontact begrijpt Modiform zijn klanten en staat klaar met praktische oplossingen voor complexe problemen. Modiform begrijpt dat de uitstraling van het bedrijfspand een deel is van het visitekaartje van het bedrijf.

De 12 grote silo’s hebben een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter en zijn volledig blootgesteld aan de elementen. Natuurlijk zorgen deze omstandigheden voor een vervuilende aanslag die niet past bij het hygiënische en verzorgde imago van dit bedrijf. Dankbaar heeft Prova reiniging de taak op zich genomen om de gevel weer grondig te reinigen. Na een grondige aanpak lijken deze silo’s weer als nieuw en is Modiform weer helemaal klaar voor alle uitdagingen in de toekomst!

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: 2020
Locatie: Scherpenzeel
Aantal meter: 1200m2

Wilt u ook uw gevel reinigen in regio Veenendaal? Dat kan bij Prova! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag met het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek