Uitstekende service!

Gevelreiniging Veenendaal

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Op zoek naar gevelreiniging Veenendaal?

Prova is de specialist als het aankomt op gevelreiniging. Wij zien elke opdracht als een uitdaging om een blinkende gevel achter te laten. Onze ervaren specialisten op het gebied van gevelreiniging nemen elke uitdaging graag aan.

Hoe maken jullie de gevel weer blinkend schoon?

Elke gevel verdient een eigen aanpak. Zo werkt de ene methode perfect bij een gevel terwijl de andere methode onnodige schade aanricht. Wij hechten dan ook veel waarde aan het proces voordat de gevelreiniging Veenendaal plaatsvindt. Samen met uw projectmanager kijkt u welke methode het beste past bij uw gevel. Dit kan bij u op locatie of doormiddel van het doorsturen van foto's die beoordeeld worden door de projectmanager. Wij hebben vier methodes in ons arsenaal waar we de gevel weer blinkend schoon mee kunnen krijgen.

Welke methodes gevelreiniging Veenendaal gebruiken wij?

  • Stoomreiniging: Door water te verwarmen naar 150 graden ontstaat stoom. Deze stoom wordt vervolgens met hoge druk tegen de gevel gespoten om het gewenste resultaat te bereiken. Stoomreiniging is bij uitstek geschikt voor de wat lichtere vervuiling. Hierbij kan gedacht worden aan gevels die aangetast zijn door algen, mos of klimopresten.

  • Reiniging met zandstralen: Met behulp van een speciaal straalmiddel en zand wordt deze combinatie met hoge druk tegen de gevel gespoten. Reiniging met behulp van zandstralen wordt alleen gebruikt bij zware vervuiling zoals graffiti of andere verfresten. Niet alle gevel zijn echter geschikt voor deze methode. Aangezien de druk waarmee het zand op uw gevel gespoten wordt erg hoog is. Bij een gevel die broos is kan dit onnodige schade toebrengen.

  • Reiniging met vocht en nevelstralen: Deze manier van reinigen kan het beste vergeleken worden met de hogedrukspuit die vaak particulier wordt gebruikt. Het materiaal waarmee onze werknemers aan de slag gaan is door de hoge druk vele malen effectiever. Bij oudere panden kan er daarnaast voor gekozen worden om met een minder hoge druk te werken. Deze lagere druk zorgt ervoor dat het pand minder snel beschadigd wordt.

  • Chemische reiniging: Roetaanslag en verfresten kunnen gemakkelijk worden verwijderd met behulp van chemische reiniging. Nadat het middel is aangebracht op de gevel wordt dit afgespoten met normaal water. Om geen schade toe te brengen aan het milieu hebben we hiervoor speciale bakken ontwikkeld. Deze bakken vangen het afvalwater op en zorgen er zo voor dat dit niet in het riool terecht komt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek