Uitstekende service!

Kozijnen conserveren

Prova werkt door heel NL
Kozijnen conserveren door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Kozijnen gaan tot wel 10 jaar langer mee

Wilt u uw kozijnen conserveren? Alleen als het conserveren op de juiste manier wordt uitgevoerd, is het effectief. Een kozijn kan dan tot wel 10 jaar langer meegaan.

Daarom is het belangrijk om dit te laten doen door professionals. Prova Reiniging heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van kozijnen conserveren en kan u hier dan ook goed bij helpen. Op welke locatie in Nederland dit ook moet gebeuren; wij zijn dichtbij met de beste mensen.

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Kosteloos. Dat is de service van Prova Reiniging.

Langere levensduur kozijnen

Met het Nederlandse klimaat hebben kozijnen het hele jaar door veel te verduren. Het reinigen van kozijnen is dan ook belangrijk voor de levensduur van de kozijnen. Maar wist u dat conserveren van kozijnen nog effectiever is? Wanneer de vakmensen van Prova kozijnen reinigen, passen ze een extra handeling toe. Er wordt een extra beschermlaag aangebracht, die water- en vuilafstotend werkt. Kozijnen blijven hierdoor langer schoon en raken minder makkelijk beschadigd. Hierdoor gaat het materiaal van kozijnen jarenlang mee, in tegenstelling tot wanneer dit alleen met een sopje wordt gedaan.

Passende coating

Bij het reinigen van muren, daken of kozijnen kiezen we reinigingsmateriaal dat past bij het materiaalsoort van het te reinigen oppervlak. Dat doen we ook bij het conserveren van kozijnen. We kiezen voor een coating die geschikt is voor het soort kozijn dat we behandelen. Vandaar dat een locatiebezoek is. Op locatie maken we een inschatting van de de mate van vervuiling, welke coating past en hoeveel uur het reinigen en conserveren in beslag gaat nemen.

Laat ons helpen bij het conserveren van uw kozijnen

Aanbieding ontvangen
Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek