Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging en glasbewassing bij Hanos
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Hanos

HANOS is wellicht de bekendste Nederlandse groothandel binnen de Horecabranche. Het bedrijf levert naast aardappelen, groente en fruit (waar het in de jaren 80 mee begon) ook vis, wijn en vlees van wilde dieren. Inmiddels heeft het concern al 20 vestigingen in zowel Nederland en 2 over de grens in België. Prova voert bij veel vestigingen de reinigingswerkzaamheden uit van de distributiecentra, winkel en de parkeeroverkappingen.

Aangezien er veel winkelend publiek aanwezig is bij de HANOS is het belangrijk dat de overlast tot het minimum wordt beperkt. Met een flexibele planning zorgt Prova ervoor dat de werkzaamheden op de rustige(re) momenten worden uitgevoerd en daarmee de piekmomenten ontlopen. Zo hebben het personeel van HANOS en de klanten van HANOS geen last van de reinigingswerkzaamheden.

Diensten: Gevelreiniging, Glasbewassing
Jaar: Periodiek onderhoud
Locatie: O.a. Apeldoorn, Groningen, Delft

Wilt u meer informatie over gevelreiniging? Prova reinigt door heel Nederland. Van Leiden tot aan Emmen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag met de reiniging van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek