Uitstekende service!

Gevelreiniging Leiden

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Een nette en schone gevel is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar gevelonderhoud is om meer redenen belangrijk dan alleen maar representatief. De specialisten van Prova reiniging adviseren u graag over de mogelijkheden!

Welke reinigingsmethodes zijn er voor gevelreiniging Leiden?

Omdat er verschillende soorten gevels zijn, zijn er eveneens verschillende methodes om een gevel te reinigen. Bij alle methodes van gevelreiniging is de opzet dat aanslag door luchtvervuiling en mossen weg zijn. Voordat we de beste reinigingsmethode kiezen, komen we graag bij u langs. Dan inspecteren we uw gevel grondig, en brengen we een offerte uit.

  • Reinigen met stoom: Wanneer uw gevel licht vervuild is, bijvoorbeeld met mos of algen, maken we gebruik van de stoomreinigingsmethode.

  • Reinigen met water- en zandstralen: Als de gevel hardnekkiger vervuild is, dan kiezen we voor deze reinigingsmethode. Heeft u een monumentaal pand? En wilt u de gevel laten reinigen, met kleurbehoud? Ook dan maken we gebruik van deze methode.

  • Zandstralen: Is er graffiti op uw gevel gespoten? Door gebruik te maken van de methode zandstralen, kunnen we hardnekkig vuil van uw gevel verwijderen.

  • Chemisch reinigen: Deze reinigingsmethode zetten we in wanneer er verf of roest op uw gevel zit. Tijdens het reinigen zorgen we ervoor dat het afvalwater wordt opgevangen. Zo komt het niet in de natuur terecht.

Gevelreiniging Leiden en daarna impregneren?

Impregneren en de gevel reinigen worden vaak samen gedaan. Dit heeft als grootste voordeel dat de gevel langer schoon blijft. Het impregneermiddel voorkomt dat de vervuiling minder makkelijk kan hechten aan uw gevel.

Waarom gevelreiniging bij Prova reiniging?

Het reinigen van de gevel brengt verschillende voordelen! Allereerst zorgt het voor een goede uitstraling van uw woning of uw bedrijfspand. De reinigingsspecialisten van Prova:

  • Kiezen altijd een passende reinigingsmethode voor uw geven

  • Maken gebruik van professionele reinigingsmiddelen

  • Kunnen de gevel na het reinigen direct voor u impregneren

Wat kost gevelreiniging Leiden?

Wat het kost om uw gevel te laten reinigen, hangt af van diverse factoren. Hoe veel vervuiling heeft uw gevel? Welke soort reinigingsmethode moeten we toepassen? En hoe veel m2? Op de gevelreiniging kostenpagina vindt u een indicatie voor de kosten. Wilt u een passend en op maat gemaakt advies? Dan kunt u het beste een offerte aanvragen. Wilt u een gevelreiniging in Rotterdam, heeft u een reiniging in Haarlem of heeft u een klus elders in Nederland? Prova Reiniging staat voor u klaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek