Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Muren bedrijfspand reinigen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Tilburg – Bouwgroep Moonen

In opdracht van Bouwgroep Moonen uit ’s Hertogenbosch heeft Prova in Juli 2020 de gevels van een kantoorgebouw gereinigd in Tilburg. Een, voor Tilburgers zeer bepalend en bekend pand, wordt niet gesloopt maar krijgt een volledig nieuwe en toekomstbestendige invulling.  Dit prachtige ‘oude’ kantoorpand staat vlakbij Tilburg Centraal, op loopafstand van het centrum. Het pand is opgekocht door een projectontwikkelaar en krijgt een volledig nieuwe bestemming. De bovengelegen etages worden getransformeerd naar 35 appartementen en 2 penthouses. De begane grond behoudt de kantoorfunctie.

Specificaties project, enorme hoogte
Bij dit kantoorgebouw kregen we te maken met een flinke uitdaging, de hoogte van het pand. Het gebouw moest van boven tot beneden gereinigd worden, een niet alledaagse klus bij een pand van 35 meter hoog. De betonelementen tussen de etages zijn door middel van hogedrukreiniging schoongemaakt en zien er nu weer uit ‘als nieuw’.

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: Juli 2020
Locatie: Tilburg
Aantal meter 1.500m2

Wilt u meer informatie over gevelreiniging? Dat kan! Prova reinigt door heel Nederland. Van Rijssen tot aan Veenendaal. Wij komen overal. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag met het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek