Uitstekende service!

Gevelreiniging Rijssen

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Heeft u een bedrijfspand gevestigd in Rijssen en wilt u de gevel laten reinigen? De specialisten van Prova komen hiervoor graag bij u langs. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan voor gevelreiniging Rijssen of lees gerust verder!

Is uw gevel vervuild met aanslag, algen of mos? Vraag ons om hulp. Heeft u last van vandalisme en is uw gevel bekladderd met graffiti? Ook deze tekeningen weten onze specialisten van uw gevel te krijgen. Hoe? Wij vertellen er meer over.

Hoe kan Prova mij helpen met gevelreiniging Rijssen?

Hoe wij helpen uw gevel te reinigen is afhankelijk van het type vervuiling. De verschillende soorten vervuiling vragen namelijk om een verschillende aanpak. De ene keer kan een methode zeer geschikt zijn, terwijl die de volgende keer misschien juist afbreuk doet aan uw gevel. Belangrijk is dus om u goed te laten adviseren. Onze specialisten reizen graag af voor gevelreiniging in Rijssen. Eenmaal bij u aangekomen:

 • Controleren we het materiaal van de gevel;

 • Kijken we naar de vervuiling;

 • Doen we praktisch onderzoek naar de methode die het beste bij de vervuiling op uw gevel past;

 • Geven we u hierover vrijblijvend advies;

 • Maken we eventueel een vervolgafspraak om te beginnen aan de gevelreiniging.

U leest het goed: we maken eventueel een vervolgafspraak. Ons advies is namelijk vrijblijvend, u besluit hierna pas of we samen in zee gaan.

Welke methoden zijn er dan?

Benieuwd naar de verschillende reinigingsmethodes? We zetten ze hieronder voor u op een rijtje. 

 1. Reiniging met stoom
  Reiniging met stoom is de meest milieuvriendelijke manier van reinigen. Deze methode zetten we dan ook graag in. Het water wordt verwarmd tot 150 graden. Vervolgens wordt de gevel met hogedruk gereinigd. De perfecte methode om lichte vervuiling van uw gevel te verwijderen.

 2. Vocht- en nevelstralen
  Vocht- en nevelstralen is een methode om hardnekkige vervuiling van uw gevel te verwijderen. Hierbij worden zand en water met hoge druk tegen de gevel gespoten. Onze specialisten komen graag voor gevelreiniging naar Rijssen.

 3. Zandstralen
  Bovenstaande methode wordt ook voor graffiti gebruikt, maar dan met meer zand en een straalmiddel. Deze methode is echt alleen geschikt voor zware bevuiling. Het straalmiddel maakt de straal krachtiger, waarmee de graffiti verwijderd wordt.

 4. Chemisch reinigen
  Bij chemisch reinigen spuiten we een chemisch middel tegen de gevel. Hierna wordt de gevel afgespoeld met water. Deze methode is geschikt voor het verwijderen van verfresten en roetaanslag. Het chemische afvalwater laten we niet zomaar op uw terrein vallen. We vangen het op met speciale bakken.

Ik wil vrijblijvend advies voor gevelreiniging Rijssen

Onze specialist komt graag bij u langs. U hoeft enkel het contactformulier in te vullen. Heeft u al gezien dat we ook graag naar Rijssen komen voor glasbewassing, dakreiniging en zonnepanelen reiniging?

Staat uw bedrijfspand niet in Rijssen maar bent u wel op zoek naar gevelreiniging informatie?
Geen probleem. De adviseurs van Prova Reiniging komen ook voor gevel reiniging naar Enschede.
Onze specialisten komen namelijk in nagenoeg iedere plaats van Nederland (en daarbuiten). 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek