Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging bij Van Rooijen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Van Rooijen Logistiek Dienstverlener

Bij de vestiging van Van Rooijen in Turnhout (België) heeft Prova Reiniging in November 2020 de gevels gereinigd van hun warehouse en distributiecentrum. Van Rooijen is een internationaal transporteur met vestigingen in Nederland en België. Met ruim 600 medewerkers en 230 trucks bedienen ze hun klanten volgens het one-stop principe. Van Rooijen heeft veel eigen middelen waaronder een railterminal, 125.000 m2 opslagruimte en geconditioneerde public warehouses.

Bij de Belgische vestiging in Turnhout heeft Prova Reiniging ruim 5000 meter gevel gereinigd. Het pand in Turnhout wordt met name gebruikt voor distributie en opslag. Het pand is weer prachtig schoon geworden en Van Rooijen kan weer even vooruit!

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: November 2020
Locatie: Turnhout, BE
Aantal meters 5000 m2

Bent u ook op zoek naar gevelreiniging? Prova reinigt door heel Nederland! Van Zwolle tot aan Dordrecht. Wij komen overal. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag met het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek