Uitstekende service!

Gevelreiniging Zwolle

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

De oplossing voor gevelreiniging Zwolle

Om uw pand er weer blinkend uit te laten zien bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken er een uitdaging van om elke gevel weer sprankelend achter te laten. Door middel van onze speciale aanpak bent u ervan verzekerd dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Voor gevelreiniging Zwolle bent u bij Prova reiniging dan ook aan het juiste adres.

De werkwijze van gevelreiniging Zwolle

Met behulp van onze ervaren projectleiders kunnen we een perfecte inschatting maken van uw gevel Deze projectleider komt graag van tevoren bij het betreffende pand langs om samen met u te kijken naar de wensen. Als de wensen en de gevel in kaart is gebracht, wordt het werk ingepland. De projectleider komt vervolgens met enkele ervaren medewerkers bij u langs om de klus te klaren. Is er achteraf iets niet duidelijk, laat het dan ons vooral weten.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak reikt verder dan de reguliere schoonmaaktijden die andere bedrijven hanteren. Zelfs buiten deze tijden staan we u graag te woord. Ook indien u niet helemaal tevreden bent over het geleverde werk, breng ons dan op de hoogte. Samen met de projectleider zoeken we dan graag een passende oplossing die alle partijen naar tevredenheid stemt.

Nauwkeurig onderzoek voorafgaand aan gevelreiniging

Voordat Prova overgaat tot het reinigen van de gevel doen wij altijd eerst een vrijblijvend onderzoek op locatie. Tijdens dit bezoek bekijken wij de gevel van uw pand en bepalen wij samen met u welke methode voor gevelreiniging in uw situatie het beste is. Het kiezen van de juiste reinigingsmethode is van groot belang. Met sommige gevelreinigingsmethodes doet u meer afbreuk aan de gevel dan dat deze er schoon van wordt. 

Bent u tevreden met ons advies over de te gebruiken reinigingsmethode? En is Prova het gevelreinigingsbedrijf waar u naar op zoek bent? Dan stemmen we tijdens ons locatiebezoek met u af wanneer de schoonmaak u het beste uitkomt. Tijdens de schoonmaak houden we rekening met de werkzaamheden op uw locatie. Zo kunnen de werkzaamheden ongestoord continueren.

Verschillende gevelreinigingsmethodes

Er zijn verschillende manieren om een gevel te reinigen. Het type vervuiling bepaalt welke methode het beste is om de gevel weer mooi schoon en netjes te krijgen. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het voordeel van bijvoorbeeld hogedrukreiniging is dat hier geen chemische middelen aan te pas komen, maar het nadeel is dat deze methode alleen geschikt is om lichte vervuiling te verwijderen van uw gevel. Zo geldt voor iedere reinigingsmethode verschillende voor- en nadelen.  

Daarom is een gedegen onderzoek vereist voordat wij overgaan tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke methode geschikt is. Dit locatiebezoek is geheel gratis en vrijblijvend. Ook een gratis en vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Gevelreiniging met stoom

Voor het reinigen van lichte vervuiling - zoals algen, mos of resten van een klimop - wordt vaak reiniging door middel van stoom ingezet. Bij deze manier van reinigen wordt het water verhit, vaak tot wel 150 graden. Daarna wordt het verwarmde water onder hoge druk tegen de gevel gespoten. De stoom die hierbij vrijkomt zorgt ervoor dat de lichte vervuiling loslaat van uw gevel. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen vervuilende of milieubelastende middelen worden gebruikt. Het ‘afvalwater’ kan gewoon worden weggespoeld. Reinigen met stoom is een reinigingsmethode die zeer vaak wordt toegepast. Deze manier van reinigen is ook wel bekend als industriele gevelreiniging.

Vocht- en nevelstralen

Naast gevelreiniging door middel van stoom kunnen wij de gevel van uw pand ook reinigen door middel van vocht- of nevelstralen. Bij vochtstralen wordt er onder hoge druk een mengsel van zand en water op uw gevel spoten. Deze manier van reinigen is net wat krachtiger dan stoomreiniging en hiermee kan ook hardnekkiger vuil worden verwijderd.

In sommige gevallen is nevelstralen de juiste oplossing om de gevel weer zijn originele kleur te geven. Prova zet nevelstralen in als het gaat om een heel oud pand met historische of monumentale waarde. De gevels van deze panden verkleuren vaak in de loop der jaren. Deze gevels vragen wel om een voorzichtige aanpak. U wilt uiteraard niet dat de reinigingsmethode sporen nalaat op uw prachtige monumentale pand. Nevelstralen - waarmee de gevel onder zeer lichte druk wordt gereinigd – is daarom een zeer geschikte reinigingsmethode. 

Chemische gevelreiniging

Bij chemische reiniging brengen wij een chemisch middel aan op de gevel. Dit middel zorgt ervoor dat al het vuil dat op de gevel aanwezig is oplost. Vervolgens wordt de wand afgespoten met water. Omdat het chemische reinigingsmiddel niet in de natuur mag komen, vangen wij het afvalwater op in bakken. Heeft u verfresten op uw pand of wat roetaanslag? Dan is chemische reiniging vaak de juiste methode om tot het beste resultaat te komen.

Zandstralen

Is uw wand zwaar vervuild door bijvoorbeeld graffiti? Het verwijderen van graffiti is vaak specialistisch werk. Zandstralen is één van de methodes om uw gevel hiervan te ontdoen. Zandstralen wordt alleen ingezet bij zeer zware vervuiling. Bij zandstralen wordt een straalmiddel toegevoegd aan het water. Deze combinatie wordt vervolgens onder zeer hoge druk tegen de gevel van het pand gespoten. Het toegevoegde middel maakt de straal krachtiger, waardoor de gevel makkelijker te reinigen is.

Hoe reinigen wij uw gevel?

Wij weten als geen ander dat elke gevel anders is. Zo zijn er kwetsbare varianten die met beleid moeten worden schoongemaakt. Niet elk bedrijf heeft dit helaas duidelijk op zijn netvlies staan. Het resultaat van onvoorzichtig omspringen met kwetsbare gevels, zijn vaak beschadigingen aan de gevel. Deze beschadigingen uiten zich van strepen die in de gevel zitten tot aan delen die van de gevel los kunnen laten. Speciaal voor gevelreiniging Zwolle hebben wij hier methodes voor ontwikkelt die de gevel in ere laten. Stoomreiniging is in deze gevallen vaak de beste oplossing. Voor de gevels die wel tegen een stootje kunnen kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan het bestralen met nevel ofwel zand. Deze krachtige manier van gevelreiniging maakt zelfs korte metten met de meest vervuilde gevels. Indien de situatie het toelaat kan er ook gekozen worden voor chemische reiniging. Het afvalwater van deze methode vangen wij zelf weer op om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Gevelreiniging Zwolle, wat kost dat?

Het is lastig een vaste prijs aan gevelreiniging te hangen. Samen met u kijken we dan ook graag naar de mogelijkheden en voorzien u van een passende offerte. Als u het contactformulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje op de gevelreiniging kosten pagina voor een kostenindicatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek