Uitstekende service!

Op zoek naar een bedrijf voor industriële gevelreiniging?

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Industriele reiniging met Prova

Op zoek naar een bedrijf voor industriële gevelreiniging? Dan bent u bij Prova Reiniging aan het juiste adres. Lees meer over ons aanbod of vraag hieronder direct een offerte aan. 

Gevels kunnen in de loop der jaren erg vies worden. Van lichte bevuiling tot verkleuring of graffiti, het is belangrijk uw gevel goed schoon te houden. Een periodieke reiniging zorgt er namelijk voor dat de levensduur van uw gevel verlengt. Prova is gespecialiseerd in deze reiniging, en met name industriële reiniging.

Ook uw bedrijfspand laten reinigen? Bel ons direct!

Industriële reiniging door heel NL

Onze specialisten hebben veel ervaring met de reiniging van bedrijfspanden. Zo hebben we onder andere de gevels al gereinigd van Warehouse Frigo Breda, Staples Almere en Detailresult Groep Velsen in Noord-Holland. Industriële gevelreiniging kunnen we ook op uw bedrijfspand toepassen. Wij vertellen hoe we precies te werk gaan en wat de gevelreiniging inhoudt.

Stappenplan bij industriële gevelreiniging

Voordat we beginnen aan de industriële gevelreiniging, moeten we eerst bepalen hoe we gaan reinigen. Het type reiniging is afhankelijk van de bevuiling. Voor de lichte vervuiling gebruiken we bijvoorbeeld reiniging met stoom en voor de zware bevuiling passen we soms chemisch reinigen toe. Daarbij houden onze specialisten zoveel mogelijk rekening met het milieu. Milieubevuiling is wel het laatste dat we willen. Hoe wij het type reiniging bepalen? Dat doen we zo:

  • We komen vrijblijvend bij u langs om uw gevel te bekijken;

  • Afhankelijk van de bevuiling bespreken we met u de beste methode voor uw industriële gevelreiniging. Het advies is nog steeds vrijblijvend;

  • Bent u overtuigd? Dan bespreken we wanneer wij langskomen voor de reiniging. We houden hierbij rekening met de werkzaamheden op uw terrein. 

De methoden voor industriële gevelreiniging

Onder lichte vervuiling verstaan we vervuiling zoals mos, algen of resten van een klimop. Dit is middels reiniging met stoom goed te verwijderen. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is water, verhit tot wel 150 graden. De stoom zorgt ervoor dat de bevuiling loslaat van de gevel. Deze methode passen we graag toe, omdat dit zeer milieuvriendelijk is.

Is de bevuiling hardnekkig? Dan gebruiken we vocht- en nevelstralen. Onder hoge druk wordt water en zand op uw gevel gespoten. Deze methode van industriële gevelreiniging werkt ook goed bij verkleuring van uw gevel.

Last van roetaanslag of verfresten op uw gevel? Dan is chemisch reinigen noodzakelijk. Aan het water wordt dan een reinigingsmiddel toegevoegd wat ervoor zorgt dat de verfresten loslaten. Graffiti is een andere tak van sport. Het lijkt op verfresten, maar hiervoor is wel een andere methode nodig. De bevuiling is namelijk veel zwaarder dan bij verfresten. Het is lastig om graffiti zelf van uw bedrijfspand te verwijderen, maar de specialisten van ons gevelreiniging bedrijf zijn hierin gespecialiseerd. Desgewenst bent u bij Prova ook aan het juiste adres voor gevelreiniging en impregneren.

Vrijblijvend advies voor industriële gevelreiniging

Vrijblijvend advies over de reiniging van uw gevel? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 24 uur reactie! Liever direct iemand spreken? Bel ons op via 0548-234000.

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Wij gaan echt iedere uitdaging aan"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek