Uitstekende service!

Gevelreiniging voor de retailsector

Bedrijfspand
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam

Kies voor de specialisten van Prova

U zoekt voor uw bedrijfspand in de retailsector een bedrijf dat gevels reinigt als de beste. En hierbij rekening houdt met de logistieke gang van zaken. Want, de schoonmaak van een bedrijf binnen de retailsector is een wereld op zich.

Wanneer u kiest voor Prova Reiniging, kunt u erop vertrouwen dat uw retailbedrijf in goede handen is en dat we voldoen aan de unieke behoeften en eisen van uw sector. Met onze decennialange ervaring en specialisten die dagelijks in de retailsector op de werkvloer staan om gebouwen en gevels te reinigen, hebben wij de kennis en ervaring die u zoekt.

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Kosteloos. Dat is de service van Prova Reiniging.

Professionele gevelreiniging voor een stralend resultaat

De retail is een dynamische sector, aangezien drukke en rustige periodes elkaar afwisselen. Bij Prova vinden we dat het logistieke proces niet gehinderd mag worden door de werkzaamheden om uw gevel te reinigen. Vandaar dat wij maximaal inzetten op een goede afstemming.

We bekijken samen met u naar de meest geschikte dagen om de gevel te reinigen. Hierbij houden we in gedachte wat de daluren van de laadruimtes zijn en de verwachte verkeersdrukte rondom de gevel. Aan de hand van deze informatie zetten we één of meerdere teams aan het werk om het beste resultaat neer te zetten. We bieden dan ook geen standaardpakket, maar er is altijd sprake van maatwerk. Per locatie brengen we in kaart wat er nodig is en hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Zo gaan we te werk in de retailsector

Als u een bedrijf in de retailsector hebt, en de gevel van uw pand wilt laten reinigen, dan brengen we het volgende in kaart:

  • Wat de ondergrond en de totale oppervlakte van de gevel is

  • De mate van vervuiling

  • Welke reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar zijn, maar wel effectief

  • Welke machines en materieel er nodig zijn en geschikt zijn voor uw terrein

  • Wat voor u de beste tijden zijn om uw bedrijfspand te laten reinigen

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Ontvang een aanbieding
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek