Uitstekende service!

Gevelreiniging voor de foodsector

offerte aanvragen reiniging
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

De gevel is uw visitekaartje

In de foodsector is hygiëne belangrijk. De focus ligt hier voornamelijk op de binnenkant van het pand. Aan de buitenkant van het pand is een goede hygiëne geen vereiste. Toch wilt u dat ook de buitenkant van uw pand er stralend en schoon uitziet. Het is uw visitekaartje en het eerste wat (potentiële) klanten en relaties van uw bedrijf zien.

Daarom biedt Prova Reiniging gespecialiseerde gevelreiniging aan. Ons deskundige team maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om ervoor te zorgen dat uw pand weer straalt.

Gratis vrijblijvend inspectiebezoek

Bij Prova zit u nergens aan vast. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Kosteloos. Dat is de service van Prova Reiniging.

Specialistische kennis van reinigen

Het reinigen van de gevel is echter niet iets waar u zelf eenvoudig aan begint. Er is speciaal materieel voor nodig, kennis van reinigen en natuurlijk wilt u ook de veiligheid en milieuaspecten goed geregeld hebben. Die totale combinatie is precies waarom bedrijven de specialisten van Prova Reiniging inschakelen. Wij regelen op iedere locatie in Nederland dat de buitenkant van het gebouw weer schoon is.

Hoe we dit doen? Prova Reiniging maakt een schoonmaakplan dat goed uitpakt wat voor uw bedrijfsvoering. Denk aan het verkorten van downtime en het schoonmaakproces optimaal afstemmen op de dagelijkse werkzaamheden.

Zo gaan we te werk in de foodsector

Als u een bedrijf in de foodsector hebt en de gevel van uw pand wilt laten reinigen, dan brengen we het volgende in kaart:

  • Wat de ondergrond en de totale oppervlakte van de gevel is

  • De mate van vervuiling

  • Welke reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar zijn, maar wel effectief 

  • Welke machines en materieel er nodig zijn en geschikt zijn voor uw terrein

  • Wat voor u de beste tijden zijn om uw bedrijfspand te laten reinigen

gevel reinigen

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op
Gratis locatiebezoek