Uitstekende service!
damwand reinigen

Koel en vries

Het regelmatig reinigen van uw koel- en vriescel opslaglocatie zorgt voor een betere hygiëne en algehele indruk van uw bedrijfspand. Een zeer specialistische aanpak is vaak vereist, zeker omdat de processen niet verstoord mogen worden. Prova Reiniging is bij uitstek de geschikte partner voor het reinigen van uw koel- en/of vrieslocatie. Wij hebben de juiste kennis en beschikken over de juiste tools en ervaring om uw pand op de perfecte manier te reinigen.

gevel reinigen

Periodieke reiniging

Door periodiek het gebouw te reinigen voorkomt u dat het pand (onherstelbare) schade ondervind van de langdurige aanwezigheid van bijv. alg of mos op de gevel. Gevelbeplating kan daardoor worden aangetast en verregaande consequenties hebben. Met het periodiek reiniging van het pand voorkomt u dat de gevel wordt aangetast en zorgt u ervoor dat het pand ten allen tijde een goede en representatieve uitstraling heeft.

Hoe werkt Prova?

Ieder project en ieder pand is verschillend. Daarom komt de adviseur van Prova Reiniging graag bij u op locatie langs om een grondige inventarisatie te maken van de werkzaamheden. Wij bekijken het hele pand en adviseren aan de hand van het type vervuiling de juiste oplossing. In bijna alle gevallen is een maatwerkoplossing de beste oplossing, onze werkwijze in het kort uitgelegd:

  1. Vraag eenvoudig een offerte aan.

  2. We nemen contact op om een afspraak te maken.

  3. We komen naar u toe en schatten de situatie in.

  4. We maken een offerte, die past bij uw wensen.

  5. Bij akkoord worden de werkzaamheden ingepland.

Waarom is Prova Reiniging de beste partner?

Bij Prova Reiniging is afstand geen enkel probleem. Wij reinigen koel en vriescellen door het hele land, eventueel is het zelfs mogelijk om een reinigingsproject uit te voeren in België, informeer verder naar de mogelijkheden.

Met onze jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van bedrijfspanden ontzorgen we graag al onze klanten. Prova adviseert u graag welke reinigingsmethode het beste is en wat qua planning en uitvoering het meest efficiënt werkt. Het is namelijk niet de bedoeling dat uw processen hinder ondervinden van de reinigingsactiviteiten. Bij Prova denken we in oplossingen en zien iedere (complexe) uitdaging als een kans om weer een goede oplossing te bedenken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij reageren binnen 24 uur

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor een grondige reiniging van uw bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Vraag eenvoudig een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact op"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek