Uitstekende service!
Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Gevelreiniging distributiecentrum Staples
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Distributiecentrum Staples Almere Flevoland

Gevelreiniging uitvoeren terwijl het laad en losverkeer continue langsrijd en er geen hinder van mogen ondervinden. Dat was de uitdaging waar Prova mee te maken had bij Staples in Almere. Staples, een groothandel voor kantoorartikelen, en levert aan klanten door heel Europa. Het van origine Amerikaanse bedrijf heeft in Almere een groot distributiecentrum waar meer dan 12.500 kantoorartikelen in voorraad zijn.

Gevelreiniging buitenkant distributiecentrum en kantoren

Bij Staples heeft Prova ruim 7500 vierkante meter gevel schoongemaakt door middel van hoge druk reiniging. Door algen en mos was het pand de afgelopen jaren flink vervuild geraakt. Met de hoge druk reiniging ziet het pand er weer als nieuw bij. Het vele laad- en los verkeer maakte het een grote uitdaging wat alleen met een efficiënte planning en goede communicatie opgelost kon worden. Immers het laden en lossen mocht geen hinder ondervinden van de reinigingswerkzaamheden.

Type reiniging

Gevelreiniging zoals deze, in het distributiecentrum van Staples, vraagt om deskundigheid en de juiste technieken. Zo maken wij onder andere gebruik van een hogedruk reiniging en vacuümreiniging. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we moeten doen. Het resultaat? Een schoon distributiecentrum en een tevreden klant!

Diensten: Gevelreiniging
Jaar: Mei 2019

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreinigingdakreinigingglasbewassingdamwandreiniging en industriële reiniging bedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek