Uitstekende service!

Industrieel reinigen bedrijven

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Bent u op zoek naar een reinigingsbedrijf voor het industrieel reinigen bedrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs voor elk type reiniging! Lees hieronder meer over de typen reiniging of vraag direct en vrijblijvend een offerte aan.

Het industrieel reinigen van bedrijven kan met verschillende reinigingsdiensten. We kunnen uw hele bedrijfspand reinigen, maar bijvoorbeeld ook enkel de gevel of de vloeren. Typen industriële reiniging die we uitvoeren zijn:

  • Bedrijfspand reinigen

  • Hogedruk reiniging;

  • Damwand reiniging;

  • Gevelreiniging;

  • Dakreiniging;

  • Algemene reiniging;

  • Glasbewassing;

  • Zonnepanelen reiniging.

Daarnaast reinigen we muren, wanden en vloeren in uw bedrijfspand. Genoeg reinigingsdiensten dus! Bij Prova hebben we alles in huis om uw industriële pand te reinigen. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder.

Hoe gaat het industrieel reinigen van bedrijven in zijn werk 

Hoe we de reiniging uitvoeren hangt af van de reinigingsdienst. U begrijpt dat we voor dakreiniging andere methoden gebruiken dan voor damwand reiniging. We beschikken over de modernste materialen en reinigingsmiddelen. Voorbeelden zijn vacuümreiniging en chemisch technisch reinigen. Om te bepalen welke materialen en reinigingsmiddelen we nodig hebben, komen we bij u langs. 

Of uw bedrijf nu gevestigd is in Brabant of Friesland, we komen altijd eerst vrijblijvend bij u langs. We bekijken dan het type vervuiling en stemmen onze diensten af op uw wensen. Daarnaast geven we u advies over de methode waarmee de reiniging het beste resultaat oplevert. Is Prova het bedrijf waar u naar op zoek bent? Dan bepalen we samen wanneer wij het beste kunnen starten met de reiniging. Hierbij houden we uiteraard rekening met de werkzaamheden in en om het bedrijfspand.

Liever direct contact? Bel ons!

Uw bedrijfspand milieuvriendelijk reinigen

Onze specialisten houden rekening met het milieu tijdens het industrieel reinigen bedrijven. Vooral tijdens de werkzaamheden buiten het bedrijfspand is dit belangrijk. We proberen bijvoorbeeld uw gevel zo veel mogelijk met water en hoge druk te reinigen. Is de bevuiling te hardnekkig en hebben we een chemisch middel nodig? Dan vangen we het afvalwater op, zodat dit niet op uw terrein blijft liggen.

De ervaring van Prova met industrieel reinigen van bedrijven

Deskundig en persoonlijk advies, dat is wat we bij Prova belangrijk vinden. Reinigingsdiensten voeren wij uit door heel Nederland. Dit blijkt ook uit ons portfolio. Het industrieel reinigen van bedrijven hebben we al gedaan voor onder andere distributiecentrum Staples in Almere en Blanckendaell Tuitjenhorn in Noord-Holland.

Ik wil een industriële reiniging

Prova heeft veel schoonmakers in dienst die gespecialiseerd zijn in de verschillende typen reiniging. Ons aanbod maakt dat we tegen een scherpe prijs kunnen werken. Een aanbieding ontvangen voor het industrieel reinigen bedrijven? Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte. Zit er haast bij? U kunt ons ook benaderen voor een spoedreiniging via 0548 234000

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Prova is gespecialiseerd in het industrieel reinigen van bedrijven"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek