Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Gevelreiniging

Gevels kunnen verschillende soorten vuil bevatten, van algen tot graffiti. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een verzorgde, schone gevel betekent immers een goede eerste indruk van uw bedrijf én een langere levensduur!

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Gevelreiniging

   Elk type vervuiling vraagt om een eigen soort behandeling. Bij Prova Reiniging weet u dat het reinigen van uw gevel op een professionele en veilige manier gebeurt. Wij bieden verschillende soorten reiniging, zo is er altijd een passende oplossing voor uw behoefte:

   – Hogedruk reiniging
   – Zandstralen (zeer grondige reiniging)
   – Anti algen- of spinnenbehandeling
   – Reiniging van kozijnen en beplating

   Graffitiverwijdering

   Het gebeurt helaas vaak dat muren beklad worden met graffiti. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw muur weer in oude glorie wordt hersteld. Wij verwijderen de graffiti op dezelfde wijze als bij de gevelreiniging. De stoom wordt tot maximaal 150 graden Celsius verwarmd en vervolgens over de muur geblazen. Hierdoor wordt de verf opgelost. Bij hardnekkige graffiti gebruiken wij een reinigingsmiddel. Wij houden hierbij altijd rekening met de ondergrond, aangezien iedere ondergrond anders reageert.

   Impregneren

   Nadat uw gevel gereinigd is, wordt het aangeraden om uw gevel te impregneren. Hierbij wordt er een middel op uw dak of gevel gespoten, waardoor deze water- en vuilafstotend wordt. Door uw gevel, beton of metselwerk te impregneren, verlengt u de levensduur van uw bedrijfspand. Daarnaast vergemakkelijkt het toekomstige reinigingen, omdat het vuil niet diep in de muur kan doordringen.

   LET OP!

   Kies voor een echte gevelreiniging specialist. Gevelreiniging wordt door veel bedrijven aangeboden. De concurrentie drukt aanzienlijk op de prijzen die worden gehanteerd. Dit gaat ten koste van de kwaliteit, maar nog erger brengen zij blijvende schade toe aan uw gevel met drastische gevolgen waar u pas na een of twee jaar achterkomt. Dan is het al te laat.

   Met een te hoge druk is makkelijk en zeer snel te reinigen. Een gevelreiniger kan dus in een korte tijd vele meters reinigen en daardoor voor een lage prijs aanbieden. Daarentegen worden bakstenen en voegen hierdoor beschadigd. De bakstenen en voegen krijgen hierdoor een open structuur waar water diep ik kan trekken. Bij vorst barsten vervolgens bakstenen kapot en springen er voegen uit, omdat het water dat in uw gevel zit bevriest en uitzet. Conclusie: u heeft op de gevelreiniging bespaard maar loopt later tegen een veel hogere onvoorziene kostenpost aan. Kies dus niet zomaar voor een gevelreiniging bedrijf!

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company

   Gevels kunnen verschillende soorten vuil bevatten, van algen tot graffiti. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een verzorgde, schone gevel betekent immers een goede eerste indruk van uw bedrijf én een langere levensduur!

   Terug naar het overzicht