Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Op zoek naar een bedrijf voor gevelreiniging en impregneren?

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
Bedrijfspand professioneel reinigen
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Gevelreiniging en impregneren met Prova

Prova Reiniging heeft veel specialisten op het gebied van gevelreiniging en impregneren. Kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Vraag dan een offerte aan. Wonen en werken doet u het liefst in een schone omgeving. Niet alleen binnen is een schone werk- of leefomgeving belangrijk, u wilt dit ook uitstralen naar buiten. Prova laat uw gevel er als nieuw uitzien. Dit doen we door middel van gevelreiniging en het impregneren van de gevel om de levensduur te verlengen. Benieuwd naar de verschillende opties? Lees dan verder!

Muur schoonmaken met hogedrukreiniging

Verschillende typen gevelreiniging en impregneren

Er bestaan diverse soorten vervuiling. Voor ieder type vervuiling wordt dan ook een andere reinigingsmethode gebruikt. Om de juiste reinigingsmethode vast te stellen, komt een van onze specialisten eerst langs om uw gevel te onderzoeken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend. Als het type vervuiling is vastgesteld, geven we advies welke van de volgende methodes te gebruiken:

1. Stoomreiniging

Om lichte vervuiling zoals algen en mos te reinigen gebruiken we reiniging met stoom. Het water wordt verhit tot 150 graden en met hoge druk tegen de gevel gespoten. Deze manier van reiniging is tevens maatschappelijk verantwoord: het afvalwater bestaat uit ‘puur water’ en geeft dus geen schade aan het milieu. Om de lichte vervuiling te verwijderen gebruiken we gevelreiniging en impregneren. Door na het reinigen de gevel te impregneren blijft de gevel langer schoon. De reden hiervoor is dat het impregneermiddel zorgt dat vervuiling zoals mos minder goed hecht aan de gevel.

2. Vocht- en nevelstralen

Om hardnekkiger vuil te verwijderen gebruiken we vocht- en nevelstralen. Hierbij wordt een mengsel van water en zand op uw gevel gespoten. Is uw pand juist iets verkleurd en wilt u het pand weer zijn originele kleur geven? Ook dan is gevelreiniging en impregneren te adviseren.

3. Chemische reiniging

Vervuiling zoals verfresten of roetaanslag is niet met alleen water (of in combinatie met zand) te verwijderen. Hier hebben we een chemisch middel voor nodig. Om milieuvervuiling te voorkomen vangen we het afvalwater op met bakken. Met chemische reiniging worden verfresten opgelost en ziet uw gevel eruit als nieuw.

4. Zandstralen

Is uw gevel zwaar bevuild? Met bijvoorbeeld graffiti? Er zijn specialisten voor nodig om graffiti te verwijderen met gevelreiniging en impregneren. Gelukkig heeft Prova deze specialisten in huis. Met zandstralen en een straalmiddel spuiten we uw gevel schoon.

Gevelreiniging en impregneren als preventieve maatregel

Na het reinigen van uw gevel gaan we de gevel impregneren. Dit heeft twee redenen: de gevel blijft langer schoon en de levensduur wordt verlengd. Daarnaast wordt de gevel vochtafstotend. Impregneren is dus wel zo belangrijk als u uw gevel langer schoon wilt houden.

Meer informatie over gevelreiniging en impregneren?

Wilt u meer informatie over gevelreiniging en impregneren? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"De reinigingspecialisten van Prova helpen u graag"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek