Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Op zoek naar een gevelreiniging bedrijf?

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Lage kosten door efficiëntie

Gevelreiniging bedrijf Prova

Kan uw bedrijfspand wel een gevelreiniging gebruiken? Dan bent u bij Prova Reiniging aan het juiste adres. Voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij dé oplossing.

U leest het goed: voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij een oplossing. Niet iedere gevelreiniging voor bedrijven is namelijk hetzelfde. Van lichte vervuiling zoals mos tot aan graffiti, wij zijn het gevelreiniging bedrijf dat uw bedrijfspand er weer als nieuw uit laat zien. Benieuwd naar de reinigingsmethodes en onze aanpak? Lees dan vooral verder.

Prova als uw gevelreiniging bedrijf

U belt ons op met de vraag of wij uw bedrijfspand kunnen reinigen. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, een van onze adviseurs komt vrijblijvend langs om te kijken welk type reiniging uw bedrijfspand het beste kan gebruiken. We adviseren u aan de hand van onderzoek op locatie. Vervolgens bespreken we samen de verschillende methodes en bepaalt u of wij het gevelreiniging bedrijf zijn waar u naar op zoek bent. We leggen de verschillende methodes alvast aan u uit.

Welke methode kan het beste worden gebruikt bij lichte vervuiling?

Bij lichte vervuiling zoals mos, alg of andere typen aanslag reinigen we met stoom. Dit is de meest efficiënte manier. Waarom? Er worden geen milieubelastende middelen gebruikt én het afvalwater kunnen we gewoon wegspoelen. Is de aanslag te hardnekkig, dan gebruiken we vocht- en nevelstralen. Met hoge druk spuiten we water, vermengd met zand, op uw gevel. Heeft u een monumentaal of oud pand en is de kleur van de gevel niet meer zoals hij was? Ook dan werkt reiniging met vocht- en nevelstralen goed.

Liever direct contact met onze medewerkers?

Zij gingen u voor:
Gevelreiniging Transmission Van den Haak
Transmission Van den Haak in Geldermalsen
Gevelreiniging bij Arla Foods in Nijkerk
Arla Foods in Nijkerk
Gevelreiniging bij Den Breejen Shipyard
Den Breejen Shipyard

 Ik heb verfresten en graffiti op mijn bedrijfspand; wat nu?

Wellicht denkt u dat wij graffiti en verfresten op uw gevel met dezelfde methode reinigen. Toch gebruiken we daar vaak een andere methode voor. Verfresten zijn namelijk minder hardnekkig dan een hele graffiti tekening. 

Het verwijderen van verfresten doen we door middel van chemische reiniging. Voor we de gevel afspuiten met water, brengen we het chemisch middel aan op de gevel. Hiermee worden de verfresten opgelost. U begrijpt dat we het water niet zomaar kunnen wegspoelen. We willen tenslotte geen milieuvervuiling. We vangen het water dan ook op met bakken en zorgen zelf dat dit water netjes wordt afgevoerd. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Bent u juist op zoek naar een gevelreiniging bedrijf dat een graffiti tekening van uw pand verwijdert? Ook daar heeft Prova specialisten voor. We reinigen uw gevel door middel van zandstralen met een toegevoegd middel. Dit middel zorgt voor een krachtige straal, die graffiti verwijdert. 

Meer informatie over ons gevelreiniging bedrijf?

Veel bedrijven gingen u al voor: onder andere Staples en Detailresult Groep behoren tot onze klanten. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw gevel? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang nog binnen 24 uur reactie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag eenvoudig een offerte aan en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"Onze specialisten helpen u graag bij het reinigen van uw pand"


Wilco Pijffers, accountmanager Prova Reiniging