Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Op zoek naar een gevelreiniging bedrijf?
  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Gevelreiniging bedrijf

Gevelreiniging van uw bedrijf? Bij Prova Reiniging bent u aan het juiste adres. Vraag nu direct een offerte aan.
Ontvang binnen 1 werkdag een prijsindicatie voor gevelreiniging
  • Type gevel

   Wij werken door heel Nederland

Gevelreiniging bedrijf Prova

Kan uw bedrijfspand wel een gevelreiniging gebruiken? Dan bent u bij Prova Reiniging aan het juiste adres. Voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij dé oplossing.

U leest het goed: voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij een oplossing. Niet iedere gevelreiniging voor bedrijven is namelijk hetzelfde. Van lichte vervuiling zoals mos tot aan graffiti, wij zijn het gevelreiniging bedrijf dat uw bedrijfspand er weer als nieuw uit laat zien. Benieuwd naar de reinigingsmethodes en onze aanpak? Lees dan vooral verder.

Prova als uw gevelreiniging bedrijf

U belt ons op met de vraag of wij uw bedrijfspand kunnen reinigen. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, een van onze adviseurs komt vrijblijvend langs om te kijken welk type reiniging uw bedrijfspand het beste kan gebruiken. We adviseren u aan de hand van onderzoek op locatie. Vervolgens bespreken we samen de verschillende methodes en bepaalt u of wij het gevelreiniging bedrijf zijn waar u naar op zoek bent. We leggen de verschillende methodes alvast aan u uit.

Welke methode kan het beste worden gebruikt bij lichte vervuiling?

Industriele-Gevel-Reiniging-Bedrijf

Bij lichte vervuiling zoals mos, alg of andere typen aanslag reinigen we met stoom. Dit is de meest efficiënte manier. Waarom? Er worden geen milieubelastende middelen gebruikt én het afvalwater kunnen we gewoon wegspoelen. Is de aanslag te hardnekkig, dan gebruiken we vocht- en nevelstralen. Met hoge druk spuiten we water, vermengd met zand, op uw gevel. Heeft u een monumentaal of oud pand en is de kleur van de gevel niet meer zoals hij was? Ook dan werkt reiniging met vocht- en nevelstralen goed.

 

Ik heb verfresten en graffiti op mijn bedrijfspand; wat nu?

Wellicht denkt u dat wij graffiti en verfresten op uw gevel met dezelfde methode reinigen. Toch gebruiken we daar vaak een andere methode voor. Verfresten zijn namelijk minder hardnekkig dan een hele graffiti tekening. 

Het verwijderen van verfresten doen we door middel van chemische reiniging. Voor we de gevel afspuiten met water, brengen we het chemisch middel aan op de gevel. Hiermee worden de verfresten opgelost. U begrijpt dat we het water niet zomaar kunnen wegspoelen. We willen tenslotte geen milieuvervuiling. We vangen het water dan ook op met bakken en zorgen zelf dat dit water netjes wordt afgevoerd. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Bent u juist op zoek naar een gevelreiniging bedrijf dat een graffiti tekening van uw pand verwijdert? Ook daar heeft Prova specialisten voor. We reinigen uw gevel door middel van zandstralen met een toegevoegd middel. Dit middel zorgt voor een krachtige straal, die graffiti verwijdert. 

Meer informatie over ons gevelreiniging bedrijf?

Veel bedrijven gingen u al voor: onder andere Staples en Detailresult Groep behoren tot onze klanten. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw gevel? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang nog binnen 24 uur reactie.
USP-prova-form