Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Prova is de partner voor reiniging van uw VVE-gebouw
  • Alles in huis: gevelreiniging, voegherstel, impregneren
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

VVE-gebouwen reinigen

Prova Reiniging heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging, impregneren en voegherstel bij VVE-gebouwen.

   Wij werken door heel Nederland

Uw reinigingspecialist

Prova Reiniging is de specialist voor gevelonderhoud. Of het nu gaat om gevelreiniging, impregneren of voegwerkherstel. Onze reinigingsspecialisten blinken uit in in ieder facet van gevelonderhoud.

Compleet dienstenpakket
Bij Prova Reiniging kunt u terecht voor alle reinigingsdiensten. O.a. de volgende diensten bieden wij aan: gevelreiniging, dakreiniging, glasbewassing, hogedrukreiniging, impregneren en voegwerkherstel (i.c.m. gevelreiniging). Wij zijn van alle markten thuis, of het nu gaat om wat kleinschaligere reinigingswerkzaamheden of juist grote projecten. Prova is de reinigingsspecialist voor iedereen.

Eén aanspreekpunt
Door ons brede dienstenpakket heeft u maar één aanspreekpunt en worden de werkzaamheden niet versnipperd over meerdere opdrachtgevers. Kortom voor alle vormen van reiniging kunt u bij ons terecht. Ideaal toch?

Onze projectenReinigen VVE gebouw
Prova Reiniging reinigt op iedere plaats in NL en heeft veel ervaring als het gaat om het reinigen van VVE gebouwen of industriële objecten. Bekijk onze projectenpagina en ontdek direct op welke manier wij uiteenlopende gebouwen prachtig schoon krijgen. Neem bijvoorbeeld het appartementencomplex aan de Harry Mulischstraat in Haarlem. Een zeer hoog VVE-gebouw waar wij de betonelementen aan de voorzijde van de gevel hebben gereinigd en geïmpregneerd. Een uitdagende klus bij een ruim 35 meter hoog gebouw.

Meer informatie over Prova of onze diensten?
Maak nu een afspraak, bel met 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Onze adviseur komt graag bij u op locatie om te bekijken wat er allemaal moet gebeuren en welke methode het meest efficient is. Dit advies is geheel gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het reinigen van uw gebouw?

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor een van onze diensten? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

USP-prova-form