Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist voor dakreiniging!
  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan, op elke hoogte
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Professionele manier van reinigen

Dakreiniging

Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

Het reinigen van het dak geeft uw bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van dakgoten. Als mos, bladeren en vuil zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en groeit de kans op lekkage. Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.

Dak Reiniging
Veel bedrijfsdaken bestaan uit beplating. Om de levensduur hier van te verlengen is het van belang om dit regelmatig te reinigen. Het reinigen van het dak geeft uw bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van dakgoten. Als mos, bladeren en vuil zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en groeit de kans op lekkage. Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.

Het reinigen van uw dak

Wij gebruiken stoomreiniging voor het schoonmaken van uw dak of dakdelen. Water wordt onder hoge druk tegen het dak aan gespoten. Deze manier van reinigen is geschikt voor vrijwel alle type daken, zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om plaatsen op het dak te bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dakpannen schoonmaken is een specialistische klus die risico’s met zich meebrengt. Prova Reining verzorgd graag uw dakreiniging, zodat u weer een fris en schoon dakoppervlak heeft.

Nabehandeling

U kunt ervoor kiezen om het gehele dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Na het reinigen van het dak wordt het dak nabehandeld. Het voordeel hiervan is dat de dakbedekking minder onderhoud vergt en een langere levensduur geniet. Hierdoor heeft u duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging. Welke behandeling kiest u?

De service van Prova Reiniging

Veel gebouwen hebben een dak met beplating. Deze beplating vraagt de nodige reiniging, zoals de juiste methode van reinigen met de juiste nabehandeling. Verder is de bereikbaarheid van groot belang, daarom komt er altijd eerst een specialist langs om de situatie goed te inventariseren. Na de inventarisatie wordt er een plan gemaakt voor uw situatie, met daarbij een passende aanbieding. Wij reinigingen de daken altijd met gebruik van een hoogwerker, waardoor wij dus niet over het dak lopen. Hierdoor voorkomen wij in ieder geval schade aan het dak en waarborgen wij de veiligheid van onze mensen. Dakpannen bestaan uit verschillende materialen, daarom wordt er goed gekeken welke behandeling er bij welk dak toegepast wordt. Dit wordt allemaal verwerkt met hoogwaardige materialen zodat wij de gewenste garanties kunnen bieden. Het afval dat van het dak in de goten valt wordt verwijderd, de dakgoten worden na de tijd geheel leeggehaald zodat er weer een goede doorstroming is.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor dakreiniging?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast dakreiniging is Prova ook specialist op het gebied van o.a. industriele reiniging, gevelreiniging, damwandreinigingglasbewassing.Wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor dakreiniging of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel met 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!